Muut liigat

Keskustelua muista liigoista, kuten Bundesliiga, Serie A, La Liga, Valioliiga...

Valvoja: Tuomaristo

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja Verbal » 22.03.2009 00.55

Daniel Mendes iski Ruotsin supercupin viime hetkillä ottelun ainoan maalin ja Kalmar otti näin revanssin Göteborgista viime kauden supercupista.

Portugalin liigacupin finaali ratkesi vasta rangaistuspotkukilpailussa Benfican hyväksi. Siten Sporting on nyt hävinnyt molemmat kyseisen turnauksen finaalit.

Sivasspor ja Beikta tasasivat pisteet Turkin liigassa, ja kun kolmantena ollut Trabzonspor hävisi oman ottelunsa - säilyi tilanne kärjen osalta muuttumattomana. Galatasaraylla on huomenna voitolla mahdollisuus nousta kolmanneksi ohi Trabzonsporin ja oman ottelunsa jo eilen hävinneen Fenerbahçen.

Norjan liigan illan ainoassa pelissä Vålerenga ja Aalesund tasasivat pisteet 1-1 -tuloksella. Aalesundin osumasta vastasi Peter Kopteff.
Verbal
Tuomari
 
Viestit: 2719
Liittynyt: 20.08.2007 20.03

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja Jonzku92 » 22.03.2009 14.45

Vålerenga - Aalesund taiston maalit täällä.
Ei kyllä yhtään hassumpi tuo Kopteffin tasoitus.
"No niin, nyt meiltä meni kuva, toivottavasti kohta menee äänikin."
-Voitto Liukkonen, Jalkapallon MM-kisoissa 1978
Jonzku92
Mr. Urheilu
 
Viestit: 1464
Liittynyt: 05.08.2008 23.19
Paikkakunta: Kotka

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja r2-d2 » 22.03.2009 20.33

Huhhuh missä vireessä Pool, tänään 5-0 voitto Villasta. Real Madridille 3-0 voitto ja Barca johtaa tällä hetkellä 2-0. Vielä kun Milan voittaisi, niin rahaa tulee vedosta. Realille, Barcalle ja Poolille +1 ja Milanille voitto.

E. Oho, ton Pool ottelun tuloksen olis voinu laittaa Valioliiga-aiheeseen..
Barca johtaa 6-0 :lol:
Pelicans - FC Barcelona - FC Lahti
Kuningas + Huuhkajat
Avatar
r2-d2
Elävä legenda
 
Viestit: 847
Liittynyt: 29.07.2007 16.50
Paikkakunta: lahti

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja Jonzku92 » 07.04.2009 12.19

Eilen käynnistyi Ruotsin liiga viimeistenkin joukkueiden osalta.

Tulokset:
Djurgården - Örebro 1-0
Gefle - Kalmar 1-1
Helsingborg - Göteborg 1-0

Djurgårdenin maalia pääsi tuulettamaan Suomen maajoukkueen Daniel Sjölund, joka nosti pallon hienosti pilkulta yli Örebro-vahdin, John Alvbågenin.
Maalin näkee täältä.
"No niin, nyt meiltä meni kuva, toivottavasti kohta menee äänikin."
-Voitto Liukkonen, Jalkapallon MM-kisoissa 1978
Jonzku92
Mr. Urheilu
 
Viestit: 1464
Liittynyt: 05.08.2008 23.19
Paikkakunta: Kotka

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja Jonzku92 » 19.04.2009 22.53

Hollannin liiga/Eredivisie
Koodi: Valitse kaikki
AZ              76
Twente          65
Ajax            64
PSV             58
Heerenveen      58
Groningen       49
FC Utrecht      42
NAC             42
Feyenoord       41
NEC             40
Vitesse         37
Willem II       33
Heracles        31
Sparta          30
ADO             28
Volendam        27
Roda JC         26
De Graafschap   25

Kolmesta jäljellä olevasta kierroksesta huolimatta, on loistavan kauden pelannut Niklas Moisanderin ja Toni Kolehmaisen edustama AZ karannut jo mestaruuteen ja varmistanut paikkansa Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Asia varmistui, kun PSV nöyryytti Ajaxia tänään peräti 6-2. Toisesta sijasta taistelee Twente ja Ajax. Mika Väyrysen Heerenveen on ennen viimeisiä kierroksia viides. Kuudentena olevaa Groningeniin eroa yhdeksän pistettä, eli tippumaan ei todennäköisesti ainakaan tulla. Yksi sija ylöspäin, ja lunastaisi joukkue suoran paikan ensi vuoden Eurooppa liigaan. Joonas Kolkan edustama NAC Brada taistelee Eurooppa liigan karsintapaikasta mm. Niklas Tarvajärven edustaman Vitessen kanssa.
Maalikuninkuus on näillä näkymin menossa edelleen AZ:n marokkolaishyökkääjä Mounir El Hamdaouin nimiin. Miehellä on tilillään 22 osumaa. Maalin päässä tulee Ajaxin Luis Suarez.

Mistäs paikoista Twente ja Ajax taisteleekaan?
"No niin, nyt meiltä meni kuva, toivottavasti kohta menee äänikin."
-Voitto Liukkonen, Jalkapallon MM-kisoissa 1978
Jonzku92
Mr. Urheilu
 
Viestit: 1464
Liittynyt: 05.08.2008 23.19
Paikkakunta: Kotka

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja Verbal » 19.04.2009 23.12

AZ:n mestaruus on todella mainio asia, sillä seura on tehnyt todella kovasti töitä etenkin junioripuolella, ja mestaruus kävi tuskallisen lähellä jo kolme vuotta sitten. Näin suomalaisittain ajateltuna on ehkäpä parempi että historiallinen toinen mestaruus tuli kaudella, jolloin seurassa oli avainroolissa nuori suomalaispelaaja, maajoukkueemme seuraava maailmanluokan toppari - Niklas Moisander. Todella lupaavalta näyttää Niken urakehitys Louis van Gaalin opeissa.

Jonzku92 kirjoitti:Mistäs paikoista Twente ja Ajax taisteleekaan?

Kakkoselle on tarjolla paikka Mestarien liigan kolmannelta karsintakierrokselta, kolmas pääsee Euroopan liigan pudotuspelikierrokselle ja neljäs Euroopan liigan kolmannelle karsintakierrokselle. Lisäksi sijoille 5-8 sijoittuvat joukkueet pelaavat kauden päätyttyä vielä omat pudotuspelinsä, minkä voittajalle on tiedossa paikka Euroopan liigan toiselta karsintakierrokselta.
Verbal
Tuomari
 
Viestit: 2719
Liittynyt: 20.08.2007 20.03

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja Verbal » 02.05.2009 12.26

Tänään pelataan Kreikan cupin finaali AEK Ateenan ja Olympiakosin välillä Ateenan olympiastadionilla. Olympiakos on kuluvalla kaudella ollut maan liigassa täysin suvereeni, ja mestaruus ratkesi jo aikoja sitten punavalkoisten hyväksi. AEK:lla on ollut hieman vaikeampaa, ja se on hyvin suurella todennäköisyydellä sarjassa neljäs myös kauden päättyessä. Joukkueiden molemmat keskinäiset kamppailut voitti Olympiakos (2-0 kotona, 1-0 vieraissa).

Erityisjännitettä otteluun luo se tosiasia, että AEK Ateenan nykyinen päävalmentaja on serbialainen Duan Bajevi, joka on oikeastaan syyllinen joukkueiden välisen vihanpidon nykyiseen tilaan. Bajevi valmensi AEK Ateenaa ensimmäisen kerran jo vuosina 1988-1996, jolloin hän nosti AEK:n Kreikan suurimmaksi joukkueeksi. Kesällä 1996 Bajevi kuitenkin siirtyi juuri Olympiakosin päävalmentajaksi suututtaen AEK:n kannattajat. Kaiken kukkuraksi serbi palasi AEK:n valmentajaksi vuonna 2002, ja siirtyi jälleen Olympiakosiin kahden kauden jälkeen.

Nyt Bajevi on AEK:ssa jo kolmatta kertaa, ja nähtäväksi jää aikooko mies jälleen vaihtaa Olympiakosiin kyllästyessään pääkaupungin sykkeeseen. Kovin suurta suosiota mies ei enää Ateenassa nauti meriiteistään huolimatta, ja miehen pesti jakaakin seuran kannattajien mielipiteet ymmärrettävästi kahtia.

Tänään AEK:lla ja Bajeviilla on tilaisuus näpäyttää Olympiakosia, jolla on puolestaan saumat voittaa kansallinen tupla.
Verbal
Tuomari
 
Viestit: 2719
Liittynyt: 20.08.2007 20.03

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja Verbal » 02.05.2009 23.42

Kreikan cup-finaali oli kuin olikin lopulta uskomatonta draamaa, ja on suoranainen sääli ettei ottelua ollut mahdollisuus seurata televisiosta. Heti ottelun päätyttyä sitä tituleerattiin medioissa yhdeksi kaikkien aikojen jalkapallo-otteluista mitä Kreikan rajojen sisäpuolella on pelattu.

Ensiksi tulos hätäisimmille. Olympiakos voitti ottelun ja varmisti kansallisen tuplan lyötyään AEK:n rangaistuspotkukilpailussa käsittämättömin 19-18 -lukemin. Varsinainen peliaika päättyi 3-3, ja jatkoajalla kumpikin joukkue iski vielä yhden maalin lisää.

Ensimmäisellä puoliajalla liigan maalikuninkuudesta kamppaileva AEK-hyökkääjä Ismael Blanco siirsi isännät 1-0 -johtoon jo neljän minuutin pelin jälkeen. Vain neljä minuuttia myöhemmin Blanco iski jo toistamiseen, ja vain kahdeksan minuutin pelin jälkeen AEK johti sensaatiomaisesti jo 2-0, etenkin kun otetaan huomioon Kreikan perinteisesti varsin vähämaaliset kärkiottelut. Olympiakos heräsi tässä vaiheessa mukaan otteluun, mutta maalinteko ei ottanut onnistuakseen avausjaksolla.

Tauolla Olympiakos-luotsi Ernesto Valverde otti kentälle lainahyökkääjä Matt Derbyshiren, joka laittoi näppinsä peliin salamannopeasti. Toista puoliaikaa oli ehditty pelata vain kaksi minuuttia kun Derbyshire kavensi tilanteeksi 2-1. Tunnin pelin jälkeen AEK:n puolustus kärsi mahdollisesti kohtalokkaan iskun kun Sotiris Kyrgiakos oli pakotettu vaihtoon loukkaantumisen takia. Olympiakosin tiukka painostus tuotti tulosta kymmenen minuuttia Kyrgiakosin vaihdon jälkeen, kun brasilialainen Dudu iski Olympiakosin tasoitusosuman.

Peli näytti jo olevan ohi kun argentiinalainen Ignacio Scocco iski ottelun viimeisellä minuutilla AEK:n pelitapahtumien vastaisesti 3-2 -johtoon. Käsittämättömällä tavalla Olympiakosin takaa-ajo tuotti kuitenkin tulosta ottelun varsinaisen peliajan kuudennellä lisäminuutilla, kun epätoivoisesti pitkää palloa heittänyt punavalkopaitainen joukkue tavoitti Matt Derbyshiren, joka iski illan toisen maalinsa tasoittaen ottelun yhdennellätoista hetkellä.

Jatkoajan ensimmäisellä jaksolla Olympiakos siirtyi ottelussa ensimmäisen kerran johtoon kun Luciano Galletti tykitti pallon vastustamattomasti AEK:n verkkoon. Dramaattisesti Galletti kuitenkin ajettiin kentältä välittömästi maalin jälkeen toisella keltaisella kortilla, joka tuli paidan riisumisesta maalia juhlittaessa.

Vain hetkeä myöhemmin Olympiakosin tilanne synkkeni entisestään, kun Avraam Papadopoulos ajettiin kentältä niin ikään toisen varoituksen johdosta. Muutamassa minuutissa Olympiakos oli menettänyt kaksi pelaajaa, ja jatkoaikaa oli jäljellä vielä toiset viisitoista minuuttia.

Toisella puoliajalla alivoimainen Olympiakos oli oikeastaan ensimmäistä kertaa vastaanottavana osapuolena, ja AEK pääsi lopulta iskemään tasoitusosuman. Maali meni kuitenkin täysin Olympiakosin veteraanivahdin Antonios Nikopolidisin piikkiin, sillä harmaahapsi surffaili täysin väärässä suunnassa kun Ignacio Scoccon keskitys lipui kummallisella tavalla maaliin. AEK haki vimmatusti voittomaalia vielä jatkoajalla, mutta erotuomari vihelsi ottelun jatkoajan päättyneeksi, kun taululla komeilivat 4-4 -lukemat.

Rangaistuspotkukilpailu venyi lopulta suorastaan eeppisiin mittoihin, sillä molemmista joukkueista lähes kaikki pelaajat ehtivät kokeilemaan taitojaan yhdestätoista metristä kahteen otteeseen. AEK oli potkuvuorossa ensimmäisenä, ja se ehtikin tarjota sekä viidennellä että yhdeksännellä kierroksella voittoa Olympiakosille Daniel Majstoroviin ja Nikolaos Georgeasin epäonnistuttua, mutta tismalleen samoilla kierroksilla epäonnistuivat myös viimeistä otteluaan pelannut Olympiakos-ikoni Predrag Djordjevic sekä Paraskevas Antzas.

Ratkaisu nähtiin lopulta seitsemännellätoista kierroksella kun varsinaisella peliajalla kompuroinut Antonios Nikopolidis torjui ensin AEK:n Agustín Pelletierin rangaistuspotkun ja viimeisteli heti perään itse ratkaisevan osuman.

Näin Olympiakos varmisti liigamestaruuden seuraksi myös cupin voiton ja AEK:n mestaruudeton kuiva kausi sen kun jatkuu tulevillekin kausille. Todettakoon vielä että Perparim Hetemaj istui AEK:n penkillä koko ottelun ajan.
Verbal
Tuomari
 
Viestit: 2719
Liittynyt: 20.08.2007 20.03

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja Verbal » 15.05.2009 00.23

Beikta voitti eilen Turkin cupin lyötyään loppuottelussa Fenerbahçen maalein 4-2.
Verbal
Tuomari
 
Viestit: 2719
Liittynyt: 20.08.2007 20.03

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja realistic- » 26.05.2009 14.53

Olin viime torstaina katsomassa Ruotsissa AIK - Elfsborg pelin. Itse pelintaso ainakin siinä pelissä oli suht samantasoista kun Suomessa. Mutta peli päättyi 0-0 ja eikä taso ollut siinä pelissä päätä huimaavaa.

Mutta kyllä kannattajakulttuuri on Ruotsissa aivan eri lukemissa. Toki Suomessakin on nykyään hyvää yritystä, mutta aika kauan saadaan vielä tehdä töitä että päästään länsinaapurin tasolle. Toi kyllä kylmiä väreitä pintaan kun 14 600 ihmistä laulaa ennen peliä tätä. Hyvin myös kuvaa kannattamista, kun veljeni oli muutaman kilometrin päässä stadionista ja kun AIK meinaa tehdä maalin, mutta pallo menee ylärimáan, saan tekstiviestin jossa lukee "Meinasko tulla maali".
realistic-
Mr Urheilu
 
Viestit: 423
Liittynyt: 13.02.2008 21.17
Paikkakunta: Kabul

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja Jonzku92 » 13.07.2009 00.39

Siinä missä RoPSin Echiabhi Okodugha osui eilen kolmesti vajaassa 20 minuutissa Jaron veskan taakse, päätti Norjan pääsarjassa, Molden riveissä pelaava Mame Biram Diouf tykittää hattutempun ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin ja kaunistella lukemia vielä seitsemäntoista minuuttia sen jälkeen neljään-nollaan. Brannin verkko heilui vielä kertaalleen 90. minuutilla. Silloinkin asialla Diouf, joka tosin etunimeltään Pape Paté. Ottelu päättyi 5-2.
"No niin, nyt meiltä meni kuva, toivottavasti kohta menee äänikin."
-Voitto Liukkonen, Jalkapallon MM-kisoissa 1978
Jonzku92
Mr. Urheilu
 
Viestit: 1464
Liittynyt: 05.08.2008 23.19
Paikkakunta: Kotka

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja Jonzku92 » 21.07.2009 23.30

2. Bundesliigan Karlsruheen äskettäin Sveitsin Neuchatel Xamaxinista siirtynyt Suomen A-maajoukkueessakin esiintynyt 26-vuotias Niklas Tarvajärvi näytti tämän päiväisessä ystävyysottelussa viime kauden päätteeksi Bundesliigaan noussutta Freiburgia vastaan, ettei ollut turha hankinta. Tarvajärvi vei ensin 16. minuutilla joukkueensa 0-1 -johtoon ja paria minuuttia myöhemmin hän viimeisteli jo illan toisensa. Ottelu päättyi Karlsruhenin hyväksi 2-3. Vieraiden kolmannen viimeisteli Alexander Iashvili pilkulta.

Tarvajärjen ja Karlsruhenin sopimus on kolmivuotinen.
"No niin, nyt meiltä meni kuva, toivottavasti kohta menee äänikin."
-Voitto Liukkonen, Jalkapallon MM-kisoissa 1978
Jonzku92
Mr. Urheilu
 
Viestit: 1464
Liittynyt: 05.08.2008 23.19
Paikkakunta: Kotka

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja SCHUMI » 14.08.2009 18.33

Kaikkien aikojen ameriikkalainen futispelaaja, eli LA Galaxyn Landon Donovan on sairastunut sikainfluenssaan :(

Toivottavasti ei tartu Beckhamiin ja muihin.

(Tulikohan tämä edes oikeaan topiikkiin)
''Luulin, että hän tulisi pyytämään minulta anteeksi, mutta sen sijaan hän käski minua painumaan helvettiin.'' Marco Melandri kolaristaan Mika Kallion kanssa 16.8.2009 :mrgreen:
Avatar
SCHUMI
Michael Schumacher
 
Viestit: 650
Liittynyt: 19.04.2009 20.49

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja yGo » 19.12.2009 22.10

Lionel Messin maalilla jatkoajalla Barca voitti Estudiantesin 2-1 Seurajoukkueiden maailmankisojen finaalissa, turnaus ei ole kyllä arvostettu, kisassa kohtaavavt jokaisen maanosan kilpailun voittajat (UCL yms). Samalla Barca teki historiaa, voittaen 6 pokaalia samalla vuodella.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja Det » 25.06.2015 19.17

Turkin Superliiga 2015/16

Samuel Eto'o Antalysporiin. Yle
Det
Maalivahtivalmentaja
 
Viestit: 89
Liittynyt: 25.06.2015 15.13

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja vilsu » 01.04.2016 00.51

Laitetaan nyt vaikka tänne, että Jussi Jääskeläinen solminut vuoden mittaisen jatkopahvin Wiganin kanssa. Muutaman viikon päästä tulee 41 vuotta mittariin, mutta vielä se jaksaa setäkin heilua!

http://yle.fi/urheilu/jussi_jaaskelaine ... origin=rss
"Parisuhteessa eläminen on kuin autolla ajo. Se on parasta kun kaksi ihmistä tekee sitä, mutta onnistuu se yksinkin. Itse ajan polkupyörällä." - Matti Kyllönen
vilsu
Matti Nykänen
 
Viestit: 3365
Liittynyt: 19.09.2008 11.05

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja Speedmax » 01.04.2016 21.01

Ai sekin pelaa vielä ja tolla tasolla! Ei nyt tarkemmin oo tullu seurattua Jääskeläisen uraa, mutta mielestäni suomalaisittain on hyvin merkittävä pelaaja historiallisestikkin.
"Silloin minäkin päätin pakaroistani näistä tehdä niin isot että silmät putoilevat naisten päistä"
Speedmax
Latujen leijona
 
Viestit: 717
Liittynyt: 26.06.2015 19.45

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja vilsu » 01.04.2016 21.40

Speedmax kirjoitti:Ai sekin pelaa vielä ja tolla tasolla! Ei nyt tarkemmin oo tullu seurattua Jääskeläisen uraa, mutta mielestäni suomalaisittain on hyvin merkittävä pelaaja historiallisestikkin.

Joo, viime elokuussa siirty Wiganiin. Taisi olla ihan kunnon pohdinnat haluaako enää uraansa jatkaa, mutta vielä riiti motivaatio pelaamiseen. Mikäs siinä nin kauan kun kroppa kestää ja intohimoa lajiin löytyy.
"Parisuhteessa eläminen on kuin autolla ajo. Se on parasta kun kaksi ihmistä tekee sitä, mutta onnistuu se yksinkin. Itse ajan polkupyörällä." - Matti Kyllönen
vilsu
Matti Nykänen
 
Viestit: 3365
Liittynyt: 19.09.2008 11.05

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja Verbal » 24.04.2016 23.41

Viikonloppuna pelattiin pari cup-turnausta loppuun:

Ranskan liigacupin mestaruus meni eilen PSG:n nimiin kolmatta vuotta peräkkäin. Finaalissa häviäväksi osapuoleksi jätettiin Lille niukan 2-1 -tappion myötä. Ranskan liigamestaruuden ja liigacupin varmistuttua katseet kääntyvät 21.5. pelattavaan Ranskan cupin finaaliin, jossa PSG:ltä triplan yrittää riistää rakas verivihollinen Marseille.

Hollannin cupin nappasi puolestaan tänään nimiinsä Feyenoord, joka löi Utrechtin finaalissa 2-1. Feyenoordille cup-mestaruus on ensimmäinen kahdeksaan vuoteen ja seuralle kaikkiaan kahdestoista. Hollannin cupin voitto toi Feyenoordille myös paikan ensi kauden Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.
Verbal
Tuomari
 
Viestit: 2719
Liittynyt: 20.08.2007 20.03

Re: Muut liigat

ViestiKirjoittaja Verbal » 01.05.2016 08.59

Unkarin liigakausi saatiin päätökseen eilen. Maan menestynein seura Ferencváros voitti 29 mestaruutensa - ja ensimmäisen 12 vuoteen - suorastaan näytöstyyliin yli 20 pisteen erolla seuraaviin. Hallitseva mestari Videoton tuskaili koko alkukauden kaukana kärjestä, mutta onnistui aivan kalkkiviivoilla kirimään sarjassa toiseksi ohi Debrecenin.

Ferencváros pelaa kahden viikon päästä vielä Unkarin cupin finaalissa liigassa kuudenneksi sijoittunutta Újpestia vastaan. Mikäli Újpest voittaa tuon ottelun, lähtee se Videotonin ja Debrecenin seuraksi ensi kauden Eurooppa-liigaan. Mikäli Ferencváros voittaa tuplan, annetaan viimeinen Eurooppa-liigan paikka liigassa neljänneksi sijoittuneelle MTK:lle.

Sarjasta putoavat tämän kauden päätteeksi Puskás Akadémia ja vain yhden kauden liigassa viihtynyt Békéscsaba. Toisella sarjatasolla pelataan vielä useampi kierros, mutta ainakin Gyirmótin nousu liigaan on jo lähes varmaa.

...

Myös Pohjois-Irlannissa liigakausi päättyi eiliseen kierrokseen. Mestaruuden oli jo aiemmin ehtinyt varmistaa Crusaders, jolle mestaruus oli toinen perättäinen ja kaiken kaikkiaan kuudes. Myös toiseksi sarjassa sijoittunut Linfield, ja kolmanneksi yltänyt Glenavon uusivat edelliskauden sijoituksensa.

Glenavon ja Linfield pelaavat ensi sunnuntaina maan cup-mestaruudesta, joskin molemmat ovat jo varmasti ensi kaudella liigasijoituksensa turvin mukana Eurooppa-liigan karsinnoissa. Viimeinen pohjoisirlantilaisille tarjolla oleva europaikka ratkeaa sarjassa sijoille 4-6 sijoittuneiden joukkueiden kesken. Ensin Coleraine isännöi Glentorania, ja lopulta tämän ottelun voittaja matkaa Cliftonvillen vieraaksi ratkaisevaan otteluun.

Sarjan hännille jätetty Warrenpoint Town putoaa liigasta, ja tilalle nousee Championship 1 -sarjaportaan voittanut Ards. Liigassa toiseksi viimeiseksi sijoittunut Ballinamallard United puolestaan karsii liigapaikastaan kaksiosaisessa ottleuparissa divarikakkosen Harland & Wolff Weldersin kanssa.

...

Päätämme kierroksemme Maltalle, jossa Valletta palasi välivuoden jälkeen mestariksi ja pääsi nostelemaan palkintopystiä jo 23. kertaa historiansa aikana. Hallitseva mestari Hibernians menetti mahdollisuutensa mestaruuteen toiseksi viimeisellä kierroksella ja jätettiin näin sarjassa toiseksi ennen Birkirkaraa.

Maltan cup on vasta välierävaiheessa, joten viimeisen europaikan kohtaloa on liian aikaista arvailla. Välierissä mukana ovat Birkirkara (liigan 3.), Balzan (4.), Sliema Wanderers (7.) sekä Pembroke Athleta (8.).

Sarjajumbo Qormi sekä toiseksi viimeiselle sijalle jäänyt Naxxar Lions putoavat toiselle sarjaportaalle ensi kaudeksi. Tilalle nousevat Gzira United ja Hamrun Spartans. Liigassa kymmenenneksi sijoittunut viime kesän sarjanousija St. Andrews karsii liigapaikastaan divarikolmosta Senglea Athleticia vastaan.
Verbal
Tuomari
 
Viestit: 2719
Liittynyt: 20.08.2007 20.03

EdellinenSeuraava

Paluu Muut liigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron