Valioliiga 2009-2010

Keskustelua muista liigoista, kuten Bundesliiga, Serie A, La Liga, Valioliiga...

Valvoja: Tuomaristo

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja yGo » 21.02.2010 17.00

VDS vuoden J-soppariin ManUn kanssa, monta vuotta se aikoo vielä pelata? Tää sopimus kun päättyy, niin taitaapi lopettaa.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja norjalainen » 21.02.2010 21.43

Maalivahdit yleensä pelaavat pitempään, mutta eikös kyseinen herra ole jo 40-vuotias. Tänään pelattiin myös muutama mielenkiintoinen ottelu:

Blackburn-Bolton 3-0
Burnley ja Portsmouth tulevat oletukseni mukaan tippumaan sarjasta. Kolmas putoaja on yksi kolmikosta Bolton, Wolves tai Hull. Voi mennä toisinkin, mutta tämä on minun oletukseni. Boltonin peli-ilme oli surkea. Korkeita palloja pelattiin boksiin, joita ei ikinä oikeasaan voitettu. Puolustuskin välillä todella jäässä, eikä Jääskeläiselläkään paras kausi menossa.

Aston Villa-Burnley 5-2
Burnley laittanut kampoihin näköjään hyvin puolisen tuntia. Nelikko Aston Villa, Liverpool, Tottenham ja Manchester City taistelevat kivenkovaa neljännestä sijasta. Kaikki ovat pisteen sisällä, tosin City ja Villa pelanneet yhden ottelun vähemmän.

Fulham-Birmingham 2-1
Vahva kotijoukkue Fulham pystyi kääntämään pisteet edukseen lisäajalla keskitason taistossa. Näin ollen Fulham nousi tasapisteisiin Birminghamin kanssa, tosin yhden ottelun enemmän pelanneena.

Manchester City-Liverpool 0-0
Todella tarkkaa puolustamista oli pelissä kun todella suurista panoksista pelattiin. Monta maalipaikkaa ei koko ottelussa tullut ja puolittaisiakin vain muutama. Citylle tasapeli oli mieluisampi kun joukkue on pisteen Liverpoolia edellä ja yhden ottelun vähemmän pelanneenakin. Tämä Cityn Johnson vaikuttaa erittäin tekniseltä pelaajalta, tosin harhautukset ei tänäänkään johtaneet oikein mihinkään. Hänestä voi kasvaa kovakin tekijä.

Wigan-Tottenham 0-3
Tottenhamille hieno voitto ja Roman Pavljutshenkolle kaksi maalia. Näin ollen Spursit pysyivät vielä neljännen sijan taistelussa vahvasti mukana. Jatkavat sijalla neljä.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja r2-d2 » 27.02.2010 21.54

Ikävä loukkaantuminen sattui Arsenalin pelissä, kun vasta 19v puolustaja Aaron Ramsey taklattiin rumin seurauksin. http://www.mtv3.fi/urheilu/futis/uutise ... 02/1066915 Pitkään tulee olemaan sivussa, nuo on aina aika järkyttäviä loukkaantumisia kun jalka menee poikki :-|
Pelicans - FC Barcelona - FC Lahti
Kuningas + Huuhkajat
Avatar
r2-d2
Elävä legenda
 
Viestit: 847
Liittynyt: 29.07.2007 16.50
Paikkakunta: lahti

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja norjalainen » 28.02.2010 12.56

Ikävä tilanne, mutta otetaan nuo valioliigan päivän tulokset tuohon. Pelattiin viisi ottelua.

Chelsea-Manchester City 2-4
Cityn vastahyökkäykset olivat todellista myrkkyä Chelsealle. Chelsea piti palloa, mutta kaikki Cityn maalit tulivat vastahyökkäyksen seurauksena. Ensimmäinen jakso oli täysin Chelsean hallintaa, mutta taukotulos 1-1, josta City voi olla erittäin tyytyväinen. Toisella jaksolla City pääsikin sitten paremmin mukaan. Frank Lampard, Carlos Tevez ja Graig Bellamy tekivät kukin kaksi maalia. Tevez palasi kokoonpanoon ja oli heti iskussa. Ottelu ratkesi lopullisesti, kun Tevez pisti pallon pilkulta sisään ja samalla ajettiin Juliano Belletti pois. Lopulta vielä Michael Ballack lensi suihkuun. City otti vahvan kiinnityksen neljänteen sijaan.

Birmingham-Wigan 1-0
McFaddenin pilkkumaalilla Birminghamille voitto. Wiganille kirvelevä tappio, nimittäin putoamisvaaraa vastaan joukkue saa taistella aivan viimeisille kierroksille asti.

Bolton-Wolves 1-0
Boltonille elintärkeä voitto Zat Knightin maalilla. Erittäin oleellinen peli putoamistaistelussa. Joukkue nousi putoamisviivan yläpuolelle ohi Hullin, Wolvesin ja Wiganin.

Burnley-Portsmouth 1-2
Portsmouth menetti yhdeksän pistettä selvitystilansa vuoksi eli joukkue tulee putoamaan valioliigasta. Pahasti näyttää myös siltä, että Burnley putoaa, kun ei joukkue kotonaankaan enää pysty pisteitä ottamaan. Piste-ero ei ole suuri säilyjän paikalle, mutta ilme on ollut todella luokaton.

Stoke-Arsenal 1-3
Voiton myötä Arsenal nousi jo kolmen pisteen päähän sarjakärki Chelseasta, eikä Arsenalilla näytä paha jatko-ohjelmakaan olevan. Arsenal pudotettiin jo mestaruustaistelusta syrjään, mutta näin vaan muutama kierros kaiken muuttaa voi. Stoke hallitsi alussa mielinmäärin ja peliä pelattiin pääasiassa ilmassa, mikä ei ole Arsenalin vahvuuksia. Joukkueesta puuttuu vielä Arshavin ja Eduardokin on keskenkuntoinen. Pikkuhiljaa Arsenal pääsi kuitenkin peliin mukaan paremmin ja paremmin. Aaron Ramsey loukkaantui pahemman kerran ja siitä tietenkin ulosajo Shawcrossille ja sitten oli enää kysymys siitä tekeekö Gunners maalin vai ei. Ratkaisu meni lisäajalle asti, kun käsivirheen seurauksena tuomittu pilkku jonka Cesc Fabregas pisti sisään.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja norjalainen » 01.03.2010 10.30

Vaikka vähän ohi aiheen meneekin niin otetaan juttua tuosta Carling cupin finaalista, ei nyt parempaakaan paikkaa löytynyt. Eli Wembleyn finaalissa kohtasivat Aston Villa ja Manchester United. Ensimäinen puoliaika oli lievää Aston Villan hallintaa ja alkuminuuteilla James Milner siirsikin Villan johtoon. Richard Dunnen pahasta virheestä Michael Owen tasoitti. Toisella jaksolla vaihdosta sisään tullut Wayne Rooney puski voittomaalin. Vielä lopussa Aston Villa sai painetta Manchester Unitedin maalille, mutta United kesti.

Näin ollen carling cupin mestari 2010 on Manchester United :1:

Tarkoitukseni ei ole mitenkään tuuletella tätä mestaruutta, mutta otetaan tuo pokaali nyt tuohon kuitenkin. Finaalissa Manchester Unitedin pakka oli tiivis ja pystyi nopeasti ryhmittymään ja näin ollen vaarallisia vastahyökkäyksiä ei tullut. Tämä mielestäni ratkaisi loppuottelun. Villa pelasi ihan kelpo ottelun, mutta ei sen suuremmin pystynyt hyödyntämään vahvuuksiaan. Mieleen on jäänyt välierävoitto paikalliskilpailija Manchester Citystä viime hetken maalilla.

Jos maailman suurimmatkin seurat pelaavat välillä pokaalittomia kausia, niin ainoastaan Manchester United on jonkinlainen poikkeus. Viimeinen pokaaliton kausi on nimittäin kaudelta 2004-05. Carling cupin mestaruus tuli Manchester Unitedille nyt neljännen kerran. Carling cupin mestaruus ei tietenkään ole Unitedin päätavoite, vaan joukkue tavoittelee myös valioliigan ja mestareiden liigan voittoa. Joukkue ei eilenkään ollut mikään erityisen viihdyttävä/vakuuttava, mutta siitä ei ole kysymyskään. Joukkueella on kyky kääntää ottelut voitoksi. Joukkue puolustaa hyvin ja tekee paikoista maalit. Vaikka moni epäili joukkueen iskukykyä Cristiano Ronaldon lähdettyä joukkueesta, niin Wayne Rooney on paikannut hyvin Cristiano Ronaldon jättämän aukon maalintekijänä ja pelaa nyt elämänsä kautta. United ei ole se sama United, nimittäin valioliiga on tasaisempia kun pitkään aikaan. Kaikesta huolimatta Manchester United on jälleen myös yksi suurimpia suosikkeja mestareiden liigan voittoon.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja norjalainen » 06.03.2010 10.53

Tänä viikonloppuna pelataan FA-cupin puolivälierät. Valioliigassa nähdään vain cupista pudonneita joukkueita. Sen johdosta valioliigassa on hiljaisempaa, mutta pelataan kuitenkin neljä ottelua:

Tänään 17.00
Arsenal-Burnley

Arsenalilta pois Aaron Ramsey, Andrei Arshavin? ja Eduardokin on toipilas. Ja tietysti Robin Van Persien on koko kauden sivussa. Joukkue on kuitenkin noussut mestaruustaisteluun jälleen kerran takaisin mukaan. Arsenal voittanut pienempiä joukkueita vakuuttavasti, kun taas Burnleyn reissupelit ovat olleet umpisurkeita.

West Ham-Bolton
Viime viikolla Bolton otti todella tärkeän voiton Wolvesista. Molemmat ovat nousseet kuiville, mutta jokunen voitto olisi vielä otettava. Tämän päivän voittaja on erittäin lähellä säilymistä.

Tänään 19.30
Wolves-Manchester United

Michael Owen on loppukauden sivussa. Nyt testataan Unitedin rutiinia. Voitolla Manchester United nousisi ainakin väliaikaisesti sarjan kärkipaikalle. Wolves tarvitsee pisteitä säilyäkseen, mutta pisteet ovat tiukassa tänään.

Huomenna 18.30
Everton-Hull

Everton meni tippumaan Euroopan kentillä ja viime viikolla tuli pataan Tottenhamilta. Eurokentille pääsy vaikuttaa jo melko mahdottomalta. Hullilla sen sijaan todella suuret panokset nimittäin Hull on putoajan paikalla. Everton on kuitenkin niin hyvä joukkue kaikinpuolin, että uskon kotivoittoon.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja norjalainen » 07.03.2010 14.36

Mielenkiintoisten eilisten otteluiden tulokset:

Arsenal-Burnley 3-1
Arsenal pystyy hyvällä prosentilla voittamaan pienempiään. Jos otteluohjelmaa katsoo niin Arsenalin kannalta tilanne on erittäin herkullinen. Arsenal olisi murskannut Burnleyn täysin jos maalipaikkoja olisi kohtuullisella prosentilla onnistuttu hyödyntämään. Bendtner onnistui kolmekin avopaikkaa tuhlaamaan.

West Ham-Bolton 1-2
Tämän voiton möytä alkaa näyttämään siltä, että Bolton säilyy. Vierasvoitto oli henkilökohtaisesti yllätys. Boltonin tilanne näytti pahalta pari viikkoa sitten kun joukkue hävisi murskaavasti Blackburnille. Pari voittoa on kääntänyt kurssin. Lopussa Tamir Cohen otti punaisen, jonka myötä West Ham oli vielä lähellä tasoitustakin.

Wolves-Manchester United 0-1
Alkupuolella Wolves onnistui saamaan parempia paikkoja kun Manchester United. Wolvesilta ei löydy kunnon maalintekijää. Unitedilla niitä löytyy ja näin ollen pystyvät voittamaan heikommallakin peliesityksellä. Voittomaalin teki tällä kertaa Paul Scholes. Wayne Rooney ainakin aloitti penkillä. Ilmeisesti häntä säästeltiin.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja yGo » 07.03.2010 17.39

Rooney oli vähän puolikuntoisena Eglanti-Egypti matsisa maajoukkueessa, ja pientä vammaa tuli, joten siksi penkillä. Wolvesilta löytyy yksi hyvä maalinsylkijä, Kevin Doyle.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja norjalainen » 08.03.2010 19.18

Eilisessä ainoassa ottelussa Everton murskasi Hullin 5-1 Goodison parkilla. Yakubu toimi Evertonin tuhlaajana, muun muassa epäonnistunut pilkku. Mikel Arteta osui sen sijaan kahdesti maaliin. Landon Donovan ja Jack Rodwell tekivät myös maalin.

Hullin onneksi myös päävastustajat hävisivät ottelunsa, eli kuuma taistelu sarjapaikasta jatkuu. Harmi, että Evertonin alkukausi meni niin penkin alle. Everton on mielestäni niin hyvä joukkue, että hyväkin mahdollisuus olisi ollut ottaa mestareiden liigaan oikeuttava sijoitus.

Mahdollisuus Liverpoolin punaisella puolella on mestareiden liigapaikka ottaa ja huomattavasti asiaa helpottaisi jos Wigan kaatuisi tämän illan ainoassa valioliigaottelussa.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja yGo » 08.03.2010 20.35

Evertonin alkukausi oli täynnä loukkaantumisia, nyt kun ne on poissa, näkyy joukkueen todellinen taso. Toki Everton tällä hetkellä normaalia kovemmassa iskussa.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja norjalainen » 09.03.2010 10.33

Wigan otti tärkeä voiton Liverpoolista maalein 1-0. Wigan pelasi rohkeaa pallollista pelaamista ja voitto oli ansaittu. Liverpoolin pelistä jäi mieleen lähinnä useampi helpompi harhasyöttö. Yhdestä Wigan rokottikin pelin ainoan maalin.

Voitolla Wigan nousi neljä pistettä putoamisviivan yläpuolelle ja eilisen perusteella joukkueella ei pitäisi suurempaa hätää putoamisesta olla. Liverpool puolestaan jää nyt enstistä kauemmas neljän joukosta. Piste-erot neljänteen sijaan eivät ole suuria, mutta päävastustajat ovat pelanneet pienempiä ottelumääriä.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja norjalainen » 14.03.2010 13.00

Valioliigassa pelattiin eilen 7 ottelua:

Tottenham-Blackburn 3-1
Vähän tälläinen sunnuntaipeli oli. Roman Pavljutshenko on päässyt hurjaan maalintekovireeseen ja tässäkin pelissä tuli kaksi maalia. Tottenham ja Manchester City näyttäisi tällä hetkellä vahvimmin taistelevan neljännestä sijasta.

Birmingham-Everton 2-2
Everton aloitti vahvasti ja myös tehokkaasti. Birmingham teki maalin ja pääsi peliin mukaan. Toisen jakson alussa Birmingham toi painetta pitkillä palloilla Evertonin puolustukseen ja se tuottikin tulosta. Everton oli kokonaisuutena ehkä hieman lähempänä voittoa. Tasapeli tiesi sitä, että Birmingham pysyy yhä Evertonin edellä sarjataulukossa.

Bolton-Wigan 4-0
Bolton on viime aikoina pystynyt ottamaan paljon voittoja ja sarjapaikka käytännössä varmistunut. Wiganilla sen sijaan tekemistä vielä riittää. Wiganin peli vakuutti kuitenkin minut maanantain ottelussa Liverpoolia vastaan, mutta mihin vire on hävinnyt. Uskon Wiganin säilymiseen kuitenkin.

Burnley-Wolves 1-2
Todella tärkeä voitto Wolvesille. Voitto ei kuitenkaan ratkaise vielä mitään. Burnley näyttää Pompeyn kanssa varmalta putoajalta. Piste-ero ei vieläkään ole liian suuri, mutta joukkueen henkinenkin tila on jo niin heikko, että vain ihme voi pelastaa Burnleyn. Wolvesin ensimmäinen maali kuvastaa Burnleyn tilaa. Kolmannesta putoajan paikasta taistelevat näillä näkymin Hull ja Wolves. Voitolla Wolves otti hieman eroa putoamisviivaan.

Chelsea-West Ham 4-1
Voitolla Chelsea nousi valioliigan kärkeen. Pistemenetyksiin ei ole nyt varaa nimittäin sekä Arsenal ja Manchester United vaanivat kärkipaikkaa iskuetäisyydellä. Didier Drogba teki ottelussa kaksi maalia. Tiistaina mestareiden liigassa ratkaiseva ottelu Interiä vastaan.

Stoke-Aston Villa 0-0
Aston Villa on pelannut vahvan kauden, mutta ei joukkueesta taida olla kuitenkaan neljän parhaan joukkoon. Aston Villa esiintyi Carling cupin finaalissa ja FA-cupissa joukkue on selviytynyt jo välieriin, missä vastaan tulee Chelsea.

Hull-Arsenal 1-2
Yllättävän tiukoille meni tämä ottelu, mutta Arsenal selviytyi. Nicklas Bendtner ratkaisi lisäjalla voiton voiton Arsenalille. Näin Arsenal pysyy mestaruusjahdissa mukana ja mesteiden liigassakin tuli paikka 8 parhaan joukossa. Mielestäni erittäin kova saavutus tällä materiaalilla ja resursseilla.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja yGo » 14.03.2010 14.55

Wigan on aikamoinen vuoristorata. Välillä komeita voittoja, välillä murskatappioita. Kyllä Arseulla kai ihan hyvin siirtorahoja on, mutta Wenger ei halua käyttää, ja Wengerin poppoo on 3 vuoden päästä kyllä aika kova jo..
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja norjalainen » 14.03.2010 22.50

Valioliiga jatkui kahdella ottelulla:

Manchester United-Fulham 3-0
Fulham piinasi Manchester Unitedia yli tunnin kunnes Wayne Rooney ratkaisi kahdella maalillaan. Viikonloppuna siis kaikki kolme kärkijoukkuetta täyteen pistepottiin.

Sunderland-Manchester City 1-1
Ensimmäisellä puoliajalla City ei päässyt ollenkaan pelaamaan omaa peliä ja Sunderland johti ansaitusti 1-0. Toisella puoliajalla Citylle tuli puolen tusinaa todellista maalipaikkaa, mutta vasta vaihdosta tullut Adam Johnson teki tasoituksen. Muutenkin mies toi pirteyttä Cityn peliin. Erittäin hyvä hankinta on Citylle ollut tammikuussa Borosta tullut kaveri.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja rulezman » 15.03.2010 10.39

Kiitokset täältä päin Adam Johnsonille, hänen maalinsa ansiosta pitkävedosta napsahti 55 euroa :cool: Livesocresta kun tulosta väijyin, niin olin kyllä jo menettänyt toivoni kun kello näytti 90 minuuttia.
When Rulezman does a pushup, he isn't lifting himself up, he's pushing the Earth down
Avatar
rulezman
Oliver Kahn
 
Viestit: 16307
Liittynyt: 02.07.2007 13.10
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja norjalainen » 21.03.2010 20.22

Valioliigassa pelatiin mm. mestaruuden kannalta merkittäviä otteluita tänään:

Manchester United-Liverpool 2-1
Ottelu oli alkua lukuunottamatta hyvin tarkkaa peliä. Manchester United teki tarvittavat maalit ja puolusti hyvin ja kurinalaisesti, nyt puolustuslinjakin on tervehtynyt. Liverpool on sarjasijoituksista/kuntopuntareista huolimatta ollut vaikea vastus Manchester Unitedille. Liverpoolin nouseminen neljän joukkoon vaikuttaa melko toivottomalta.

Fulham-Manchester City 1-2
Pieni yllätys, että City pystyi täydet pisteet ottamaan Fulhamin vieraana. Neljännestä sijasta on nyt muotoutumassa Cityn ja Tottenhamin välinen kaksintaistelu.

Blackburn-Chelsea 1-1
Chelsean pelaaminen ei vakuuttanut millään muotoa. Ei tosin Blacburninkaan. Blackburn keskittyi puolustamaan ja hyökkäyspeli oli hidasta. Kun harvoin hyökättiin pitkät pallot tuntuivat toivottomilta. Manageri Sam Allardyce tiesi kuitenkin mitä teki nimittäin El Hadji Diouf puski tasoituksen. Chelsean viikko oli ankea nimittäin joukkue tippui mestareiden liigassa ja valioliigassa Chelsea oli ainoa kärkijoukkue joka menetti pisteitä.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja norjalainen » 27.03.2010 15.15

Valioliigassa mennään taas viikonloppuna täydellä tohinalla ja laitetaan tuohon nuo lauantain pelit:

klo 17.00
Birmingham-Arsenal

Arsenal taistelee tosissaan mestaruudesta. Birmingham vieraissa on kieltämättä vaikea peli, mutta ei mikään mahdottomuus. Viime aikoina Arsenalin peli ei ole ollut parasta mahdollista varmasti ainakin osittain loukkaantumistenkin johdosta, mutta alla on kuitenkin kuuden ottelun voittoputki mikä on miltä tahansa joukkueelta erittäin kova saavutus.

Chelsea-Aston Villa
Ei ole helppo lauantai-iltapäivä myöskään Chelsealla. Aston Villalla vielä mahdollisuuksia mestareiden liigaan, eli kovia pankoksia kummallakin joukkueella. Chelseaan viime viikko oli murheellinen, myös pelillisesti. Nyt kurssi on käännettävä jos mestaruustaistelussa meinataan pysyä nimittäin joku muu kärkikolmikosta väistämättä ottaa täyden pistepotin jos ei Chelsea ota.

Hull -Fulham
Viime viikolla Hull menetti viime minuuttien aikana johtonsa Pompeyta vastaan ja tuloksena vielä tappio. Vähän näyttää siltä, että siinä meni oljenkorsi säilymiseen. En peliä nähnyt, mutta vaikuttaa vähän henkiseltä ongelmalta tälläiset. Fulham kuitenkin heikko vieraissa eli muhiiko tässä kotivoitto?

Tottenham-Portsmouth
Tottenham on vahvimmin kiinni neljännessä sijassa. Tämä on sellainen peli joka pitäisi hoitaa. Tottenhamin sairaslistalla ollut mm. Aaron Lennon ja nyt tuorein loukkaantuminen Jermaine Defoe. En tiedä kuinka pitkä sairasloma on tiedossa. Tottenhamilla kuitenkin laajutta materiaalissa on, että uskoisin kotivoittoon. Pompeyn pelit jatkuvat ensi kaudella championshipissä. Pompey kuitenkin yllättäen FA-cupin välierissä.

West Ham-Stoke
West Ham vaikutti jo varmalta säilyjältä, mutta tappiopelit ovat seuranneet toinen toistaan. Wolves kaatoi viikolla West Hamin. Viivan alapuolella olevat joukkueet eivät kuitenkaan vakuuta, mutta siihen tosiseikkaan Hammersien ei kannata tuudittautua, koska yllätyksiä sattuu.

Wolves-Everton
Arkiviikon ottelussa Wolves kaatoi West Hamin vieraskentällä ja tämä käytännössä varmisti nousijajoukkueen säilymisen valioliigassa ellei suurempia ihmeitä satu. Everton kaatoi viikolla Manchester Cityn ja Everton enää kolme pistettä jäljessä viimeisestä euroliigan paikasta, jota pitää tällä hetkellä hallussa paikalliskilpailija Liverpool FC.

19.30
Bolton-Manchester United

Kärkijoukkueista Manchester Unitedilla helpoin vastustaja, joten olisiko nyt aika ottaa eroa päävastustajiin. Täytyy kuitenkin muistaa, että Owen Coylen tulon jälkeen Bolton on saanut ryhtiä tekemiseensä ja samalla myös käytännössä varmistanut sarjapaikan.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja norjalainen » 28.03.2010 13.01

Eiliset tulokset:

Birmingham-Arsenal 1-1
Arsenali mestaruustoiveet himmenivät oleellisesti kun Kevin Phillips tasoitti ottelun lisäajalla. Muut kärkijoukkueet ottivat sen sijaan murskavoitot.

Chelsea-Aston Villa 7-1
Toisella puoliajalla ero alkoi repeämään. Didier Drogban poissaolo ei näkynyt kun Frank Lampard teki neljä maalia ja Florent Malouda kaksi.

Tottenham-Portsmouth 2-0
Loukkaantumisista huolimatta Tottenham onnistui voittamaan eli Spursit ovat yhä vahvemmin kiinni neljännessä sijassa. päävastustaja Citylla peli maanantaina.

Wolves-Everton 0-0
Wolves otti tärkeän pisteen ja on lähellä säilymistä. Jos Liverpoolin voittaa tänään Sunderlandin kasvaa etumatka Evertoniin nähden jo viiteen pisteeseen. Everton ei onnistunut käyttämään muutamia maalintekotilanteita hyväkseen ottelun alussa.

Hull-Fulham 2-0
Hull otti todella tärkeän voiton ja nousi tasapisteisiin West Hamin kanssa. Voitto ei kuitenkaan mitään takaa, mutta West Ham on pelannut yhden ottelun enemmän ja muutenkin West Hamilla pitkä tappioputki. Kurssi voi kääntyä kuitenkin nopeasti.

West Ham-Stoke 0-1
West Hamin pitää alkaa ottamaan voittoja nimittäin sarjapaikka on tiukassa. Yrityksen puutteesta ei joukkuetta voi syyttää, mutta tulosta on altava tulla, sillä kuusi ottelua enää jäljellä liigassa. Erikoistilanteet West Ham pelasi hyvin, mutta ei voi voittaa jos ei ole maalintekijöitä. Tilanne vaikuttaa vaikealta, mutta ei toivottomalta.

Bolton-Manchester United 0-4
Dimitar Berbatov teki kaksi maalia kun Manchester United jyräsi Reebok Stadiumilla. Unitedin peli vaikutti pitkästä aikaa nyt myös näyttävältä. Yllättävän suuri ero kuitenkin kun Bolton on viime aikoina esiintynyt hyvin. Ensi viikolla Unitedilla kohtalon peli Chelseaa vastaan. Mestareiden liigassa vastassa viikolla Bayern München. Kova viikko.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja yGo » 28.03.2010 13.17

ManUn peliä en nähy, kun oli Inter-Roma, mutta ihme jos näytti vakuuttavammalta, kun ROoney oli lepovuorossa, eikä edes penkillä. Ainakin selostajat sanoi niin kun puoliajalla vilkaisin vähän.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Valioliiga 2009-2010

ViestiKirjoittaja norjalainen » 28.03.2010 19.41

Itse vietin jalkapallovapaata lauantaita, eli en minäkään tuota peliä nähnyt, mutta raporttien perusteella tälläinen tieto Manchester Unitedista. Valioliigan televisio-oikeudet Suomessa ovat nyt katkolla ja tietojen mukaan Canal+ ja Urhotv noista oikeuksista vääntää kättä. Tänään kierrosta jatkettiin kuitenkin kahdella ottelulla:

Burnley-Blackburn 0-1
Blackburn voitti maalilla joka tuli pilkusta, joka oli erittäin kyseenalaisesti tuomittu. Selvästi parempi joukkue kuitenkin ottelun voitti. Burneley pystyi pitämään välillä pitkiäkin painostusjaksoja, mutta pallollinen peli on auttamattoman hidasta. Vastustaja pystyy peittämään syöttösuunnat. Burnleyllä ei hirveästi pääpelivoimaakaan ole. Burnley pystyi luomaan ainoastaan näennäisiä maalipaikkoja. Pitkään on näyttänyt siltä, että Burnley tippuu ja tämä vuosi on ollut katastrofaalinen. Ei sillä että Burnleyltä olisi paljon odotettukaan.

Liverpool-Sunderland 3-0
Liverpool hallitseva osa puoli alusta loppuun. Liverpoolilla liike oli hyvää pallollisessa kuin pallottomassakin pelissä. Pallo liikkui nätisti ja tahtoa oli enemmän. Paras ottelu jonka Liverpoolilta olen tällä kaudella nähnyt. Ottelun hahmo Fernando Torres teki kaksi maalia joista varsinkin ensimmäinen loistava suoritus. Useammankin maalin olisi voinut tehdä. Jos otteet jatkuvat vastaavanlaisina niin mestareiden liigapaikkakaan ei ole mahdottomuus. Poolilta sellaista rutiinia ei ole totuttu aikaisempina vuosinakaan näkemään, että seuraava peli voi olla taas täysin aneeminen.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

EdellinenSeuraava

Paluu Muut liigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa