Siirtohuhut

Keskustelua muista liigoista, kuten Bundesliiga, Serie A, La Liga, Valioliiga...

Valvoja: Tuomaristo

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 31.08.2009 20.09

Shevchenko siirtyy Kiovan Dynamoon, kova vahvistus Roman Eremenkon rinnalle :), odotettavaa, kun Chelsealla ei saanut peliaikaa, ja maaleja ei oikein syntynyt..
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja rulezman » 01.09.2009 19.55

Teemu Tainiokin vaihtaa osoitetta, tie vie Sunderlandista Birmighamiin, toivottavasti saa peliaikaa.
When Rulezman does a pushup, he isn't lifting himself up, he's pushing the Earth down
Avatar
rulezman
Oliver Kahn
 
Viestit: 16307
Liittynyt: 02.07.2007 13.10
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 03.12.2009 17.08

Huhu Luca Tonia viemässä Upton Parkille, voi jopa toteutua, ellei Van Gaal saa potkuja.

E: Huhu2
Jaahas, Carlosia viemässä Ronaldon seurakaveriksi, olisi kyllä kovakaksikko brassien liigaan. Toki eivät ihan samassa tikissä kuin silloin, kun pelasivat yhdessä Realissa.
Österberg USA:N liigaan
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 05.12.2009 11.58

Gattuso lähtökuopissa

Hehheh, ei voi muuta kuin nauraa, voi katsoa peiliin kun menetti pelipaikan, Ambrosini on pelannut häntä 5x paremmin. Ja muiltakin turha "varastaa" avauksen paikkaa. Lähtekööt mun puolesta vaikka Englannin 9. Divariin, ei tollasta itkua kaivata.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 05.12.2009 14.35

Alkmaar erotti Koemanin
Ei varsinaisesti siirto, mutta Moisanderin alkmaar potki Koemanin, tietääköhän lisää peliaikaa Nikelle?
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 08.12.2009 20.58

Toni Ståhl MLS:ään

Iltasanomat kirjoitti:Suomalaispelaaja nousee Beckhamin areenoille

Keskikenttäpelaaja Toni Ståhl, 24, on tekemässä suomalaista jalkapallohistoriaa, sillä hän tullee pelaamaan USA:n MLS-liigassa ensi kaudella kautta aikojen toisena suomalaispelaajana.

Ståhl on pelannut edelliset neljä vuotta yliopistosarjaa Connecticutissa ja keskikenttäpelaajan hyvät otteet ovat viemässä häntä MLS-liigaan. Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että Ståhl nähdään ensi vuonna David Beckhamin kanssa samoilla areenoilla maan ammattilaissarjassa.

- Allekirjoitin sopimuksen MLS-liigan kanssa viime perjantaina. Tammikuussa on edessä kolmen päivän näytösleiri, johon liiga kutsuu pelaajat ja paikalla ovat kaikki valmentajat MLS-seuroista. Sen jälkeen edessä on draftaustilaisuus, jossa sitten selviää oma joukkueeni ensi kaudeksi.

- Pelipaikka ei ole ikinä tietysti varma, mutta varmuudella minut tullaan näkemään MLS-liigassa ensi kaudella. Peliaika riippuu sitten ihan minusta. Jos pysyn terveenä ja kaikki menee hyvin, niin uskon saavani vastuuta siellä, Ståhl kertoo.

MLS:n hallinto- ja omistusrakenne on esimerkiksi eurooppalaisista sarjoista poikkeava. Seurat eivät ole itsenäisiä, vaan liiga hallitsee seuroja keskitetysti ja neuvottelee pelaajasopimukset sekä jakaa voitot seuroille. Juuri tästä syystä myös Ståhl on allekirjoittanut ensin sopimuksen liigan kanssa.

Suomessa Ståhl on pelannut viimeksi kaudella 2004, jolloin hän edusti Kakkosessa pelaavaa FC Espoota.

MLS-liigan ensimmäinen kausi pelattiin vuonna 1996. Ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa suomalaispelaaja liigassa on ollut Simo Valakari.
Viimeksi muokannut yGo päivämäärä 09.12.2009 17.35, muokattu yhteensä 1 kerran
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja SCHUMI » 09.12.2009 14.41

yGo kirjoitti:Timo Ståhl MLS:ään



Tarkoitit kai Toni Ståhlia?
''Luulin, että hän tulisi pyytämään minulta anteeksi, mutta sen sijaan hän käski minua painumaan helvettiin.'' Marco Melandri kolaristaan Mika Kallion kanssa 16.8.2009 :mrgreen:
Avatar
SCHUMI
Michael Schumacher
 
Viestit: 650
Liittynyt: 19.04.2009 20.49

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 09.12.2009 17.39

Sol Cambpellia viemässä Unitediin ratkaisemaan puolustajaongelmaa. *Click*
Iltalehti kirjoitti:Onko hän ratkaisu ManU:n puolustajaongelmaan?
Puolustajapulasta kärsivä Manchester United on kiinnostunut veteraanipakki Sol Campbellista, kertoo The Sun -lehti.

Suurin osa ManU:n ykkösjoukkueen puolustajista on loukkaantuneena. Tiistaina Unitedin toppareina Wolfsburgia vastaan pelasivat keskikenttäpelaajat Michael Carrick ja Darren Fletcher.

Unitedin manageri Alex Ferguson onkin kääntänyt katseensa 35-vuotiaaseen Sol Campbelliin. Englannin maajoukkueen entinen toppari siirtyi kauden alla neljänneksi korkeimman sarjatason Notts Countyyn, mutta jätti seuran vain muutaman viikon jälkeen.

Campbell on päässyt sopuun Notts Countyn kanssa ja on vapaa siirtymään toiseen seuraan.

The Sunin mukaan United tutkii nyt, milloin Campbell voisi pelata ensimmäisen kerran Unitedin paidassa. Jos konkari siirtyy punapaitaa, voi hän tehdä debyyttinsä vuodenvaihteen jälkeen.


Cityn Weiss Ja Bellamy sikainfluensassa, Micah Richards on jo Cityn pelaajista sairastanut possuflunssan. *Click*
Iltalehti kirjoitti:Manchester City sikaflunssan kourissa
Times Onlinen mukaan Craig Bellamy ja Vladimir Weiss ovat Cityn tuoreet tartunnan saaneet.
Pelaajakaksikon lisäksi myös osa Manchester Cityn muusta henkilökunnasta on saanut tartunnan.

Slovakialaisella Vladimir Weissillä todettiin oireita viime viikolla. Hän oli sivussa Chelsea-ottelusta. Sittemmin myös Craig Bellamyllä todettiin samankaltaisia oireita. Bellamyn osallistuminen ensi lauantaina Bolton-otteluun on epävarmaa.

Cityn pelaajista Micah Richards sairasti sikuinfluenssan jo heinäkuussa.
Viimeksi muokannut yGo päivämäärä 09.12.2009 17.42, muokattu yhteensä 4 kertaa
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 09.12.2009 17.39

SCHUMI kirjoitti:
Tarkoitit kai Toni Ståhlia?


Ääh, näitä sattuu, kiitos kuitenkin.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 11.12.2009 15.06

Robinho haluaa jatkaa uraansa taivaansinisissä.
Urheiluviikko kirjoitti:Brasilialainen jalkapalloilija Robinho ilmoitti, että hän haluaa jatkaa uraansa englantilaisessa Manchester Cityssä. Lehtijutut ovat vieneet Robinhoa espanjalaiseen Barcelonaan, mutta omien sanojensa mukaan taituri ei ole lähdössä Mark Hughesin valmentamasta joukkueesta.

- Olen hyvin onnellinen täällä. Luulen, että olen täällä 5 tai 10 vuotta. En tiedä. Perheeni on hyvin onnellinen täällä. Fanit rakastavat minua ja rakastan faneja, Robinho kertoi Britannian yleisradioyhtiö BBC:lle.

- Nautin englantilaisen jalkapallon pelaamisesta. Se on hyvin kaunista. Jokainen pelaamani peli saa oloni paremmaksi. Toivon, että voin jatkaa jalkapalloa Englannissa pitkään.

Robinho, 25, siirtyi kotimaansa Santosista espanjalaiseen Real Madridiin vuonna 2005. Hän lähti madridilaisseurasta vuonna 2008. Hän on pelannut Brasilian maajoukkueessa vuodesta 2003 lähtien


Real Madrid myy Benzeman Manuun tammikuussa?
Urheiluviikko kirjoitti:Jalkapalloasiantuntija Guillem Balague pitää mahdollisena, että espanjalainen Real Madrid myy ranskalaishyökkääjänsä Karim Benzeman englantilaiselle Manchester Unitedille tammikuussa. Balaguen mukaan Realin puheenjohtaja Florentino Perez harkitsee Benzeman myymistä.

- Jos Benzema myytäisiin, Madrid saisi lisärahaa tavoitteeseensa hankkia David Villa, joka kertoi minulle tällä viikolla, että hän harkitsisi siirtoa Englannin liigaan, ja Franck Ribery, joka on ehkä jo kohteliaasti hylännyt sopimukset Chelseaan ja Manchester Cityyn ja sopinut jo siirrosta Bernabeulle, Balague spekuloi The Mirror -lehden verkkosivuilla.

Benzema, 21, siirtyi ranskalaisesta Lyonista Realiin kesällä 41 miljoonan euron siirtokorvauksella. Hän debytoi Ranskan maajoukkueessa vuonna 2007.


Raul MLS-Liigaan?
Urheiluviikko kirjoitti:Espanjalaisen jalkapallojätin Real Madridin kapteeni Raul saattaa siirtyä Yhdysvaltain MLS-liigaan kesällä, uutisoi El Mundo Deportivo -lehti.

Raulin ja Realin välinen sopimus umpeutuu vasta vuonna 2011, mutta madridilaisseura tiettävästi haluaa purkaa sen jo kesällä. Raul, 32, nousi Realin edustusjoukkueeseen vuonna 1994. Tällä kaudella hän ei ole saanut juurikaan peliaikaa, mutta hän sanoi äskettäin, että hän kokee itsensä yhä tärkeäksi joukkueelleen.

Raul kertoi helmikuussa, että hän olisi kiinnostunut mahdollisuudesta pelata Yhdysvalloissa. El Mundo Deportivo uutisoi aiemmin tänä vuonna, että Raul saattaa lopettaa uransa kesällä ja siirtyä seurassa muihin tehtäviin.

Muun muassa David Beckham ja Fredrik Ljungberg ovat siirtyneet Euroopasta Yhdysvaltoihin.



Javier Mascherano kommentoi siirtohuhuja :

Urheiluviikko kirjoitti:Englantilaisen Liverpoolin jalkapalloilija Javier Mascherano ei suostunut tyrmäämään huhuja, joiden mukaan hän on jättämässä liverpoolilaisseuran.

Mascheranon ja Liverpoolin välinen sopimus umpeutuu 18 kuukauden kuluttua, eikä hän ole vielä suostunut jatkamaan sitä. Espanjalainen Barcelona on argentiinalaisen perässä.

- Pelaan Liverpoolissa. Olen Liverpoolin pelaaja. Manageri (Rafael Benitez) sanoo, että minulla on kaksi vuotta sopimustani jäljellä. Minun ei tarvitse sanoa muuta. Pelaan Liverpoolissa ja teen jatkossakin parhaani, Mascherano sanoi Sky Sports Newsin haastattelussa.

Liverpool on pelannut vaisusti viime aikoina, mutta Mascheranon mukaan joukkue voi kääntää kelkkansa.

- Tämä ei ole hyvä kausi, mutta kaikki voi muuttua.

Mascherano on edustanut Liverpoolia 2007 lähtien.


Ei kuulu ehkä tänne, mutta tässä World Soccerin listauksia

Urheiluviikko kirjoitti:Jalkapallolehti World Soccer valitsi brasilialaisen Ronaldinhon Vuosikymmenen parhaaksi pelaajaksi. Hän sijoittui lehden äänestyksessä argentiinalaisen Lionel Messin ja portugalilaisen Cristiano Ronaldinhon edelle.

Messi puolestaan valittiin Vuoden 2009 parhaaksi pelaajaksi. Edellinen lehden valitsema argentiinalainen Vuoden pelaaja oli Diego Maradona vuonna 1986. Messin espanjalainen seurajoukkue Barcelona oli seurajoukkueiden ykkönen. Barcelona sai peräti 75 prosenttia annetuista äänistä.

Vuoden pelaaja (10 parasta)
1 Lionel Messi
2 Andres Iniesta
3 Xavi
4 Cristiano Ronaldo
5 Zlatan Ibrahimovic
6 David Villa
7 Diego Forlan
8 Fernando Torres
9 Wayne Rooney
10 Didier Drogba

Vuoden joukkue (10 parasta)
1 Barcelona
2 Espanja
3 Brasilia
4 Pohjois-Korea
5 Wolfsburg
6 Estudiantes
7 Manchester United
8 Englanti
9 Real Madrid
10 Bosnia-Herzegovina

Vuoden valmentaja (10 parasta)
1 Josep Guardiola
2 Felix Magath
3 Alex Ferguson
4 Laurent Blanc
5 Fabio Capello
6 Marcelo Bielsa
7 Carlos Dunga
8 Roy Hodgson
9 Alex Sabella
10 Jose Mourinho

Vuoden nuori pelaaja (10 parasta)
1 Sergio Aguero
2 Alexandre Pato
3 Stevan Jovetic
4 Karim Benzema
5 Bojan Krkic
6 Mesut Ozil
7 Theo Walcott
8 Alan Dzagoev
9 Sergio Busquets
10 Dominic Adiyiah

Vuosikymmenen pelaaja (20 parasta)
1 Ronaldinho
2 Lionel Messi
3 Cristiano Ronaldo
4 Thierry Henry
5 Kaka
6 Fabio Cannavaro
7 Pavel Nedved
8 Michael Owen
9 Luis Figo
10 Zinedine Zidane
11 Raul
12 Ronaldo
13 Andriy Shevchenko
14 Andres Iniesta
15 Michael Ballack
16 Xavi
17 Rivaldo
18 Fernando Torres
19 Samuel Etoo, Frank Lampard


Tuo vuosikymmenen pelaaja on NIIN PASKA, tossahan katotaan vaan lähivuosia, Messi pelannut 3 kautta Barcan edustuksessa=sija 2 (WTF?) Ja muutenkin siis aivan vitun hirveä listaus, taitaa World Soccer lehti olla aikamoinen roskalehti, vuoden pelaaja top 10 ei oo mitään näistä neljästä Diego Forlan, Grafite, Dzeko ja Giggs, Forlan espanjan maalikuningas, Grafite & Dzeko uskomaton kärki pari Wolfsburgissa, joka vie mestaruuden nimivahvalta Bayernilta, Giggs Englannin pelaajien valitsema vuoden pelaaja, vois vähän paremmat listaukset tehdä.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 11.12.2009 15.27

Gago haluaa pois Realista
Urheilulehti kirjoitti:Argentiinalainen keskikenttäpelaaja Gago on kyllästynyt istumaan Real Madridin vaihtopenkillä ja haluaa pelaamaan jonnekin muualle.

Gago harmittelee perjantain espanjalaislehdissä kohtaloaan ja peliaikansa hupenemista. Hän kehuu viihtyvänsä Madridissa ja olevansa taloudellisesti tyytyväinen, mutta sanoo kärsivänsä urheilijana peliajan puutteesta.
Tämän vuoksi hän on laittanut agenttinsa etsimään uutta seuraa ja ilmoittaa julkisesti haluavansa pois Madridista. Siirtoa kiirehtii se, että Argentiinan maajoukkueen keskikentälle ei ole ensi kesän MM-turnauksessa asiaa, ellei pelaajalla ole säännöllistä peliaikaa kevään aikana. Los Albicelestesin valmentaja Diego Maradona ei tee valintojaan penkkimiesten keskuudesta.

Gagon hinnaksi on arvioitu noin 15 miljoonaa euroa. Yhtenä ostajakandidaattina on espanjalaislähteiden mukaan Valioliigan Everton.


Van. Nisterooy haluaa Cityyn tai Tottenhamiin
Urheilulehti kirjoitti:Polvivammasta kärsinyt Hollannin maajoukkuehyökkääjä Ruud van Nistelrooy haluaa paljon peliaikaa jatkossa.

Van Nistelrooy, 33, tietää, että vain näytöillä hän pystyy raivaamaan itselleen tilaa Oranssien MM-joukkueessa. Van Nistelrooy on tällä kaudella esiintynyt vain kerran seurajoukkueensa Real Madridin avauskokoonpanossa ja tullut lisäksi muutaman kerran vaihdosta kentälle.

"Aikomukseni on pelata Hollannin MM-joukkueessa. Jos en pelaa seurajoukkueessani, MM-kisat voi olla mahdottomuus, koska en pääse näyttämään tasoani", pelaaja murehtii Daily Mailille.


PS Jutuista osa on melkovanhoja

Van Nistelrooy on lehden mukaan jo ilmoittanut Valioliigan Tottenham Hotspurille ja Manchester Citylle, että hän voisi hyvinkin jättää Espanjan liigan ja Realin taakseen ja palata Englantiin tammikuun siirtoikkunan aikana.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 11.12.2009 15.44

Pietarin Zenit italialaiseen komentoon
Iltalehti kirjoitti:Kahdesti Italian parhaaksi valmentajaksi valittu Luciano Spalletti ottaa Zenitin vastuulleen.

Kuva
Luciano Spalletti karjuu jatkossa komentoja Pietari Zenitin pelaajille.
Viimeksi Spalletti, 50, valmensi Serie A:ssa AS Romaa. Mies sai roomalaisseurasta potkut syyskuussa. Spallettin sopimus Zenitin kanssa on kolmivuotinen.

AS Roman lisäksi Spalletti on valmentanut muun muassa Sampdoriaa ja Udinesea.

Spalletti korvaa Zenitin peräsimessä Dick Advocaatin, joka jätti tehtävänsä elokuussa. Joukkueen väliaikaisena valmentajana on toiminut Anatoli Davidov.


Roma tarjonnut Julio Baptistaa Interille
Urheiluviikko kirjoitti:Italian jalkapalloliigassa pelaava AS Roma on tarjonnut brassipelaajaansa Julio Baptistaa sarjan hallitsevalle mestarille Interille, uutisoi Tuttosport-lehti.

Roomalaisseura tiettävästi yrittää päästä eroon joistakin pelaajistaan, jotta se saa karsittua palkkakulujaan. Baptista ei ole saanut juurikaan peliaikaa Claudio Ranierin valmentamassa joukkueessa. Lisäksi hän on kärsinyt sitkeistä loukkaantumisista.

Baptista, 28, siirtyi AS Romaan espanjalaisesta Real Madridista vuonna 2008. Hän on aiemmin edustanut muun muassa englantilaista Arsenalia ja espanjalaista Sevillaa.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 11.12.2009 20.24

Urheilulehti kirjoitti:Valioliigassa pelaava Aston Villa on kutsunut 14-vuotiaan suomalaisjuniorin Jerry Voutilaisen kuukauden mittaiselle leirille Villan nuorisoakatemiaan.

Kutsu on KuPS:n suurlupaukselle jo toinen vuoden sisällä. Voutilainen oli jo kesällä Aston Villassa harjoitusleirillä ja nyt nuorukainen on kutsuttu Birminghamiin uudelleen. Alun perin Villa iski silmänsä Voutilaiseen Lappeenrannassa pelatussa junioriturnauksessa viime kesänä.

Keskikentällä pelaavaa Voutilaista pidetään yhtenä KuPSin kuuluisan juniorimyllyn kaikista lahjakkaimpana pelaajana. Hän on pelannut tähän saakka KuPSin C-junioreissa, mutta nyt hän on nostettu B-nuorten ryhmään.

KuPSista on viime vuosina lähtenyt muitakin juniorilupauksia maailmalle. Petteri Pennanen ja Tuomas Rannankari siirtyivät molemmat kesällä hollantilaiseen FC Twenteen. Marraskuussa Atte Hoivala sai kutsun PSV:n testileirille ja Aleksi Paananen Heerenveenin testileirille.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja Nasty » 12.12.2009 00.08

Tuo vuosikymmenen pelaaja on NIIN PASKA, tossahan katotaan vaan lähivuosia, Messi pelannut 3 kautta Barcan edustuksessa=sija 2 (WTF?) Ja muutenkin siis aivan vitun hirveä listaus, taitaa World Soccer lehti olla aikamoinen roskalehti, vuoden pelaaja top 10 ei oo mitään näistä neljästä Diego Forlan, Grafite, Dzeko ja Giggs, Forlan espanjan maalikuningas, Grafite & Dzeko uskomaton kärki pari Wolfsburgissa, joka vie mestaruuden nimivahvalta Bayernilta, Giggs Englannin pelaajien valitsema vuoden pelaaja, vois vähän paremmat listaukset tehdä.


Todellakin oli ala-arvoinen listaus. Nimi ainakin viittaa siihen että lehti olisi amerikkalainen, Verbal voi varmaan vahvistaa tai korjata? Voiko
"As long as I breathe, I attack." - Bernard Hinault

"In the beginning of the year, I choose a few races that I want to win. Other than those races, I'm willing to work for others." - Bernard Hinault
Avatar
Nasty
le Patron
 
Viestit: 1632
Liittynyt: 08.02.2008 15.22

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja Verbal » 12.12.2009 18.58

Wikipedia kertoo että julkaisija on brittiläinen IPC Media.

Tuollaiset listaukset ovat aina hirveän haastavia tehdä, mutta toisaalta niiden pyrkimys onkin lähinnä lisätä lehden irtonumeromyyntiä. Ihmiset kun sattuvat rakastamaan kaiken maailman top-listauksia, oli niissä sitten ideaa tai ei.
Verbal
Tuomari
 
Viestit: 2719
Liittynyt: 20.08.2007 20.03

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 12.12.2009 19.22

Sir Alex Ferguson aikoo tarjota Scholesille ja Giggsille jatkosopparia.
Iltalehti kirjoitti:Fergusonin mukaan Giggs, 36, ja Scholes, 35, ovat tärkeitä Unitedin nuorten pelaajien kehittymisessä.

- Ryanille tarjotaan sopimusta ensi kaudeksi, ja Paul tietää myös, että hänkin saa tarjouksen, Ferguson kertoi.

Scholesin on kerrottu miettivän lähtemistä ManU:sta, koska paikka avauksessa ei ole enää vakituinen. Ferguson kuitenkin vakuuttaa, että Scholesilla on yhä roolinsa seurassa.

- Tuossa iässä jokainen pelaaja alkaa miettimään tulevaisuuttaan. Mutta kun katsoo hänen suorituksiaan West Hamia ja Wolfsburgia vastaan viime viikolla, ei voi ajatellakaan etteikö hän pystyisi samaan ensi kaudellakin.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 13.12.2009 11.23

Alex Ferguson lyttäsi huhut Sol Cambpellista ja sanoi että rahaa on käytettävissä
Kyllä ne Flethcerin ja Carrickin taidot jotenkin topparintontille sopivat, joten tuskin Manulla mitään palavaa hätää, kun pikkuhiljaa tupa (sairas) alkaa tyhjetäkkin.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 14.12.2009 14.21

Veli Lammelle ei jatkoa Zurichissa
Melko odotettavaa, ei saanut peliaikaa. Ihan hyvä Lammen kannalta, että ei jää kuluttamaan penkkiä.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 15.12.2009 13.56

Van Der Vaartia viemässä Madridiin, myös muita huhuja.
Kommentoidaan yksi kerralla
Van Der Vaart
Loistava vahvistus oisi kenelle tahansa, hyvä tekniikka, loistavat vedot & vaprut. Lähtee melko halvalla todnäköisesti, jonkun kannattaisi napata.
Jerzy Dudek
Tärkeä kakkosveska Realille, mutta kun joukkueessa pelaa maailmanparas, on peliaika tiukassa. Hyvä vahvistus Seria An/Valioliigan/Bundesliigan tai La Ligan keskikastin joukkueelle.
Royston Drenthe
"Roisto" Drenthe on ollut heikko viimekausina, tällä kaudella omasta mielestä ihan OK. Lähti liian aikaisin Ajaxista tähtiseuraan?
Exequiel Garay[
Hullua huhuta tuota pelaajaa ulos, Pellegrinikin on sanonut että on hyvä toppari, ja sitä on. Racingissa hyvä kausi, nyt ainakaan myymässä, kun Pepe sellaisen 4-6kk sivussa, Valencia pelin loukkaantumisen takia. Jäänee Madridiin.
Fernando Gago
Jäänyt peliaika vähäiselle, siirto todennäköinen, Englannin kentille johonkin topfourin haastajaan? (Spurs, Villians,Citizens, Toffees).
Mahamodou Diarra
Sama kuin Gagolla.
Guti
Viitsiiko Real-legenda jättää Madridin?, se on avauskysymys siirtoon. Jos viitsii, lähtee todennäköisesti. Jos ei jää. Tekniikka ja syötöt ovat huimaa luokkaa, ansaitsisi peliaikaa omissa papereissa Madridissa, pärjäisi huippujoukkueessa, tosin ikä, voisi mennä näihin kärjen haastaviin joukkueisiin.
Ruud Van Nisterooy
Yksi suosikkejani, ei halua jäädä Madridiin peliajan puutteen takia. Haluaa itsekin siirtyä Tottenhamiin/Cityyn. Siirto todennäköinen, oisi kovavahvistus Citylle tai Tottenhamille.

Gattuso jatkosoppariin
Taisteluun peliajasta, ihan hyvä Milanille että teki sopparin.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Siirtohuhut

ViestiKirjoittaja yGo » 17.12.2009 13.44

Landon Donovan Evertoniin lainapestillä *Click*
Donovan on monen mielestä paras USA-Pelaaja, minun mielestä myös.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

EdellinenSeuraava

Paluu Muut liigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron