Mestarien liiga 2009-10

Keskustelua muista liigoista, kuten Bundesliiga, Serie A, La Liga, Valioliiga...

Valvoja: Tuomaristo

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja yGo » 10.12.2009 12.02

Hohhhoijaa, voi paska, meni sitten Molemmat Barca ja Inter jatkoon, ja Rubin eurooppaliigaan. Inter voitti Rubinin 2-0 kärkien "Super" Mario Balotellin ja Samuel Eto'n maaleilla, kun Barca voitti Dynamo Kievin vieraissa 2-1, Milevskyi veti 2 minuutilla Kievin johtoon, mutta Xavin ja Messin maalit toivat Barcalle voiton. Arsenal ja Olympiakos menivät jatkoon H-Lohkossa, dramatiikkaakin oli, sillä Standardin veskarin tasoitus yliajalla vei Standartin eurooppaliigaan, ja jätti Alkmaarin jumboksi. Fiorentiina nöyrytti Liverpoolin toistamiseen, Anfieldilta nappasivat 2-1 voiton, ja lohkovoiton. G-Lohkossa Unirea ei avain selvinnyt pudotuspeleihin, vaikka olivatkin 2 pistettä Stuttgartia edellä ennen vikaa kierrosta, Stuttgart kuitenkin voittivat heidät 3-1, ja jatkavat Sevillan mukana pudotuspeleihin, Unirea eurooppaliigaan ja Rangers yllättäen lohkojumbo.

Iltalehti kirjoitti:Eremenkon ja Dynamon europeleille loppu
Kiovan Dynamo taisteli kotonaan urheasti Barcelonaa vastaan, mutta 2-1-tappio pudotti sen ulos Mestareiden liigasta ja Euroopan liigastakin.

Dynamo sai unelmastartin peliin Artem Milevskin 1-0-maalilla vain kahden minuutin pelin jälkeen.

Xavi Hernandez kuitenkin tasoitti 1-1:een 33 minuutin kohdalla. Lionel Messi iski 86 minuutin pelin jälkeen kiovalaiset lopullisesti ulos Euroopan kentiltä tältä kaudelta.

Roman Eremenko pelasi koko ottelun.

Rubin Kazan hävisi samaan aikaan 2-0 Inter Milanille Samuel Eto'on ja Mario Balotellin osumilla. Venäjän mestari vei kuitenkin lohkon Euroopan liigan paikan ennen Kiovaa.

Stuttgart pelasti itsensä G-lohkosta jatkoon lyötyään Romanian Unirea Urzicenin kotonaan 3-1. Jatkopaikkansa jo varmistanut Sevilla otti 1-0-voiton jumboksi jääneestä Glasgow Rangersista.

E-lohkossa Fiorentina varmisti voittonsa nöyryyttämällä Liverpoolia Anfieldilla 2-1. Merseysiden ylpeyden pelit jatkuvat Euroopan liigassa.

Lohkon toinen jatkoonmenijä Lyon otti 4-0-rutiinivoiton jumboksi pisteittä jätetystä Debrecenistä.


H-lohkossa Olympiakos otti pakkoraossa Ateenassa 1-0-voiton Arsenalista ja varmisti jatkopaikkansa lontoolaisten ohella.

Pisteet 1-1 tasanneet Standard Liege ja Niklas Moisanderin Alkmaar jäivät rannalle, mutta belgialaiset jatkoivat Euroopan liigaan.

Peli ratkesi vasta yliajalla Liegen maalivahdin Sinan Bolatin puskumaaliin!

Moisander pelasi Alkmaarin avauksessa.


Mestarienliigassa jatkavat joukkueet
A-lohko: Bordeaux ja Bayern München
B-lohko: Manchester United ja Moskovan TsSKA
C-lohko: Real Madrid ja AC Milan
D-lohko: Chelsea ja Porto
E-lohko: Fiorentina ja Lyon
F-lohko: Barcelona ja Inter
G-lohko: Sevilla ja Stuttgart
H-lohko: Arsenal ja Olympiakos

Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja yGo » 11.12.2009 14.27

Jukka Röngän (urheilulehden päätoimittaja) mielipide Mestarienliigasta, sen mustistahevosista ja suosikeista.

Urheilulehden päätoimittaja Jukka Rönkä nostaa Bayern Münchenin Mestarien liigan potentiaaliseksi mustaksi hevoseksi.

Jukka, pidit ennen Mestarien liigan alkamista Interiä suurimpana ennakkosuosikkina. Vieläkö Inter on barometrisi ykkönen?

Inter on edelleen yksi suosikeista, mutta kyllä tämä syksy on nostanut Barcelonan ilman muuta ykkössuosikiksi. En puhu nyt niinkään Barcan Mestarien liigan esityksistä syksyn aikana, vaan ylipäätään siitä, miten loistavaa ja loistavasti organisoitua jalkapalloa Barcelona parhaimmillaan pelaa. Kun sen paketin päällä sillä on riveissään Lionel Messin ja Zlatan Ibrahimovcin kaltaiset otteluidenvoittajat, niin eipä tässä voi muuta kuin ihailla ja pitää hatustaan kiinni.

Onko Barcelona parempi kuin viime kaudella?

Barcelonan pelaaminen ei ole ollut vielä yhtä tasaista kuin viime kaudelta, mutta sen pelillinen käyrä on silti viime kauteen verrattuna nouseva. On muistettava, että viime kausi oli Pep Guardiolan avauskausi Barcelonan päävalmentajana, eikä hän saanut ajettua vielä kaikkia ajatuksiaan sisään joukkueen pelaamiseen. Tällä kaudella guardiolamainen ohjeistus on mennyt askeleen pidemmälle ja se on tehnyt Barcelonasta entistä pelottavamman ryhmän. Myös Zlatan pääsee koko ajan paremmin ja paremmin mukaan Barcelonan pelaamiseen ja uskon, että kevätkaudella ruotsalainen on niin La Ligassa kuin Mestarien liigassakin likimain pitelemätön.

Uskot Barcelonan lisäksi edelleen myös Interiin. MIksi ihmeessä?

Siihen on kolme syytä. Ensimmäinen on Jose Mourinho, toinen Interin materiaali ja kolmas se, että Interin pelaamisen pohjalla on Mourinhille tyypilliseen tapaan hyvin organisoitu puolustuspelaaminen, jonka arvo korostuu koko ajan mitä lähemmäksi finaalia mennään. On vaikea nähdä, että yksikään joukkue Mestarien liigassa pystyisi haastamaan Barcelonaa avoimessa pelaamisessa, mutta sen voivat pysäyttää joukkueet, joiden pelaaminen perustuu kurinalaiseen ja hyvin organisoituun puolustuspelaamiseen. Guus Hiddinkin Chelsea pysäytti Barcelonan viime keväänä välierissä juuri sillä konseptilla, kunnes Chelsea maailma kääntyi ylösalaisin dramaattisten viimeisten sekuntien aikana toisessa osaottelussa The Bridgella. Tällä kaudella Inter on yksi niistä seuroista, joilla on oikeasti mahdollisuus pysäyttää Barcelona ja pudottaa se myös jatkosta. Se ei tarkoita, että niin välttämättä kävisi, mutta se mahdollisuus on olemassa - ja Interillä se mahdollisuus on realistinen.

Onko syksy tuonut ketään potentiaalista mustaa hevosta?

On - ja se seura on omissa papereissani Louis van Gaalin luotsaama Bayern München. Bayernin alkukausi oli tahmea, mutta viime viikkoina sen pelaamisen tas on parantunut dramaattisesti ja 4-1-lukemien murjominen selkä seinää vasten -tilanteessa Juventusta vastaan vieraskentällä oli armoton teko van Gaalin miehistöllä. Bayernilla on joukkueessa kaikki erinomaisen joukkueen elementit, varsinkin, jos van Gaal pystyisi tammikuussa vahvistamaan joukkueen puolustusta. Toinen iso kysymys on luonnollisesti Franck Riberyn kohtalo. Ribery on ollut koko syksyn siirtohuhujen kohteena, mutta on vaikea uskoa, että Bayernin kokoinen seura myisi hänet tässä tilanteessa tammikuussa. Jos tie Mestarien liigassa olisi katkennut tiistaina, silloin tilanne olisi voinut olla toinen.

Entä englantilaiset?

Liverpool on jo laulussa ja Arsenalin ennuste jatkossa on myös ohdakkeinen. Manchester Unitedin mahdollisuudet riippuvat pitkälti siitä, mitä se tekee tammikuun siirtoikkunan aikana. Löytääkö se siirtomarkkinoilta sellaisen tai sellaisia pelaajia, jotka olisivat sille vahvistuksia ja jotka voisivat pelata Mestarien liigassa tällä kaudella? Jos sellaisia pelaajia ei löydy, Manchesterissa saadaan varautua myös koleaan kevääseen Mestarien liigassa. Jäljelle jää sen jälkeen enää Chelsea. Chelsean mahdollisuudet piilevät siinä, että se pystyy halutessaan hyydyttämään kenen tahansa vastustajan pelaamisen ja hakemaan ratkaisua toisesta päästä kenttää Didier Drogban maagisuuden kautta. Uskon, että Chelsea pystyisi pysäyttämään tällä konseptilla Barcelonan aivan samalla tavalla kuin vuosi sitten. Sen jälkeen kysymys olisi vain siitä, sotkisiko joko norjalaistollo tällä kertaa historiankirjoitusta vai ei.

Kysymykset vahvistettu
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja yGo » 12.12.2009 11.37

Chelsealuotsi ei halua Ac Milania tai sen vihollista Internazionalea vastaan chämppiksen pudotuspeleissä
Urheiluviikko kirjoitti:Englantilaisen Chelsean päävalmentaja Carlo Ancelotti ei halua kohdata ex-joukkuettaan, italialaista AC Milania eikä sen paikallisvastustajaa Interiä jalkapallon Mestarien liigassa.

- Myönnän, että mieluummin välttäisin kohtaamisen (AC Milanin päävalmentajan) Leonardon kanssa helmikuussa Stamford Bridgellä. Mutta jos niin käy, se ei ole ongelma. Jalkapallo vie henkilön tällaisiin tilanteisiin, Ancelotti sanoi La Gazzetta dello Sport -lehdelle.

- Niin kävi jo (entiselle AC Milanin pelaajalle) Kakálle, joka kohtasi AC Milanin Real Madridin paidassa lohkovaiheessa.

- On selvä, että jos saamme vastaamme AC Milanin, tunteiden puolesta tilanne olisi täysin erityinen. Chelsea vastaan AC Milan olisi hyvin erityinen tilanne meille molemmille. Ainoa ongelma siinä, jos saamme vastustajaksemme Interin, on se, että he ovat hieno joukkue. Uskon, että he ovat lohkokakkosista paras joukkue. On vaikeaa pudottaa jatkosta italialainen joukkue.

Inter sijoittui toiseksi lohkossa, jonka voitti espanjalainen Barcelona. AC Milan oli puolestaan kakkonen lohkossa, jonka voitti Barcelonan arkkivihollinen Real Madrid.

Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja yGo » 18.12.2009 13.40

Mestarien liigan 1. pudotuspelikierroksen pelit

KuvaVFB Stuttgart-Fc Barcelona Kuva
KuvaOlympiakos-Bordeaux Kuva
KuvaInter - ChelseaKuva
KuvaBayern München - FiorentinaKuva
KuvaTsSKA Moskova - SevillaKuva
KuvaLyon - Real MadridKuva
KuvaPorto-Arsenal Kuva
KuvaMilan-Manchester United Kuva

Kovin pari lienee- Chelsea-Inter, Jose Mourinho entistä seuraansa vastaan. Lyon-Real Madrid myös mielenkiintoinen, Lyon on hankala vastus. Porto-Arrsenal parissa, Porto voi jopa pistää Wengerin poppoon tiukalle. Milanin arpaonnelle Kuva. Kummassakin kovassa parissa on Milanolainen joukkue, Milanolla melko huono onni :lol: Heikoin pari lienee TsSKA Moskova - Sevilla. R2d2 voi ainakin olla tyytyväinen.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja r2-d2 » 18.12.2009 18.22

yGo kirjoitti: R2d2 voi ainakin olla tyytyväinen.

Joo kyllähän barcalla kävi taas ihan mukava tuuri :cool: Toivottavasti tällä kaudella kohdattaisiin Chelsea sitten vasta toukokuun lopulla eikä taas välierissä...
Pelicans - FC Barcelona - FC Lahti
Kuningas + Huuhkajat
Avatar
r2-d2
Elävä legenda
 
Viestit: 847
Liittynyt: 29.07.2007 16.50
Paikkakunta: lahti

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja yGo » 18.12.2009 19.28

Kattelin tossa, vähän miten meijän foorumilaisten suosikkiseuroilla, lukemieni viestejen perusteella suosikkiseurat ovat

Rulezman : Bayern Munchen
r2-d2 : Barcelona
Ygo : AC Milan
Jonzku : Chelsea
Nasty : Arsenal
Schumi : Bayern?

Nastyn suosikelle perusvastustaja, Rulen ja Schumin Bayernille kohtuu vaikea. R2-D2:n Barcalle loisto arpaonni. Mun Ac Milanilla ja Jonzkun Chelsealla paskimmat arpaonnet, voivoi..
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja rulezman » 18.12.2009 19.55

Hyvä arpaonni Bayernille kävi, helppoa vastustajaa ei toki ollutkaan mahdollista saa, mutta kyllä mielummin Fiorentinan ottaa vastaansa, kuin vaikkapa Realin.
Ja kattotaan nyt vaikka jospa Toni pelaisi jo helmikuussa Violoiden paidassa...
When Rulezman does a pushup, he isn't lifting himself up, he's pushing the Earth down
Avatar
rulezman
Oliver Kahn
 
Viestit: 16307
Liittynyt: 02.07.2007 13.10
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja yGo » 18.12.2009 20.40

Omasta mielestä Fiorentina on kova poppoo, kukisti jo Lyonin ja Poolin, ja Bayern on vähän samalla tavalla alisuorittanut kuin Pool, toki, jos pelaa samallatavalla kuin Juventusta vastaan, voi Fiorentina sanoa näkemiin Mestarienliigalle. Mutta, noita huippupelejä sattuu harvoin, Bayernilla sellainen sattui todellakin oikeaan paikkaan. Fiorentina on tälläinen "Jokerikortti" voi olla todella paha vastustaja.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja r2-d2 » 18.12.2009 21.07

yGo kirjoitti:Kattelin tossa, vähän miten meijän foorumilaisten suosikkiseuroilla, lukemieni viestejen perusteella suosikkiseurat ovat

Rulezman : Bayern Munchen
r2-d2 : Barcelona
Ygo : AC Milan
Jonzku : Chelsea
Nasty : Arsenal
Schumi : Bayern?

Nastyn suosikelle perusvastustaja, Rulen ja Schumin Bayernille kohtuu vaikea. R2-D2:n Barcalle loisto arpaonni. Mun Ac Milanilla ja Jonzkun Chelsealla paskimmat arpaonnet, voivoi..

Eikös Nastyn lempijoukkue ole Lyon? :???:

No jooh, olihan Chelsealla vähän kehno arpaonni. Toki Chelsea menee tuosta parista jatkoon heittämällä jos mitään jättiyllätystä ei tapahdu, sen verran paska Inter nykyisin on (ainakin ollut eurokentillä).
Pelicans - FC Barcelona - FC Lahti
Kuningas + Huuhkajat
Avatar
r2-d2
Elävä legenda
 
Viestit: 847
Liittynyt: 29.07.2007 16.50
Paikkakunta: lahti

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja Nasty » 18.12.2009 21.28

r2-d2 kirjoitti:Eikös Nastyn lempijoukkue ole Lyon? :???:


Lyon/Arsenal/Real Madrid. Real kuitenkin menettäny hohtoaan kun tullut sellasia pelaajia joita ei siellä mielellään katselisi. Toivottavasti Lyon menisi siitä parista jatkoon.
Arsenalhan heittämällä menee jatkoon ja Bordeaux'lla kävi myös naurettavan hyvä munkki.
"As long as I breathe, I attack." - Bernard Hinault

"In the beginning of the year, I choose a few races that I want to win. Other than those races, I'm willing to work for others." - Bernard Hinault
Avatar
Nasty
le Patron
 
Viestit: 1632
Liittynyt: 08.02.2008 15.22

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja yGo » 18.12.2009 22.56

Jep, näillä hieman pienemmillä on hyvä mahdollisuus kääriä isokasa rahaa (Bordeux, Fiorentina, TSSKA Moskova & Sevilla)
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja SCHUMI » 20.12.2009 14.30

Eiköhän se mun lempijoukkue kuitenkin se ManU kuitenkin ole ;)

Mutta jos ManU tippuu, niin kyllä se Bayern on.
''Luulin, että hän tulisi pyytämään minulta anteeksi, mutta sen sijaan hän käski minua painumaan helvettiin.'' Marco Melandri kolaristaan Mika Kallion kanssa 16.8.2009 :mrgreen:
Avatar
SCHUMI
Michael Schumacher
 
Viestit: 650
Liittynyt: 19.04.2009 20.49

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja yGo » 20.12.2009 15.55

SCHUMI kirjoitti:Eiköhän se mun lempijoukkue kuitenkin se ManU kuitenkin ole ;)

Mutta jos ManU tippuu, niin kyllä se Bayern on.


No en noita suosikkijoukkueita tuolta yhdestä ketjusta alkanut etsimään, et ole kuitenkaan hirveästi ManU:sta kirjoitellut, kiitos silti tiedosta!
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja rulezman » 16.02.2010 18.30

Tänään jatkuu Chämppäri, eli kanavapujottelua luvassa, Milan - ManU Ylen tv-peli, Sport Pro näyttää Lyon - Real Madrid pelin. Ja tällä kaudellahan tosiaan pelipäivät muuttuivat niin, että tänään tiistaina kaksi peliä huomenna kaksi ja sitten ensi viikolla loput neljä, näin tv-pelejä ainakin saadaan enemmän, Ylekin näyttää ensi viikon tiistain pelin.
When Rulezman does a pushup, he isn't lifting himself up, he's pushing the Earth down
Avatar
rulezman
Oliver Kahn
 
Viestit: 16307
Liittynyt: 02.07.2007 13.10
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja yGo » 16.02.2010 19.01

rulezman kirjoitti:Tänään jatkuu Chämppäri, eli kanavapujottelua luvassa, Milan - ManU Ylen tv-peli, Sport Pro näyttää Lyon - Real Madrid pelin. Ja tällä kaudellahan tosiaan pelipäivät muuttuivat niin, että tänään tiistaina kaksi peliä huomenna kaksi ja sitten ensi viikolla loput neljä, näin tv-pelejä ainakin saadaan enemmän, Ylekin näyttää ensi viikon tiistain pelin.


JA Canali keskiviikkona matsin Bayern-Fiorentina.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja norjalainen » 17.02.2010 10.56

Mestareiden liigan pudotuspelit lähti käyntiin ja nyt systeemi on se, että korkeintaan kaksi ottelua pelataan samana päivänä, ilmeisesti televisiointien vuoksi.

Milan-Manchester United 2-3
Milan aloitti ottelun pirteästi ja menikin johtoon ja hallitsi selvästi ensimmäistä puoliaikaa. Varsinkin Ronaldinho vaikuttaa olevan parempi kuin moneen vuoteen. Tasoitusmaali oli Unitedille, kuitenkin erittäin tärkeä. Milanin kannalta tasapelikin olisi ollut huono tulos, joten tasatilanteessa haettiin voittoa. United pelasi vapautuneesti ja erittäin tehokkaasti. Tasapelikin olisi ollut huono tulos Milanille, mutta häviö ja kolme vierasmaalia oli tuloksena. Nyt tarvitaan ihmeitä jos Milan jatkoon menee.

Lyon-Real Madrid 1-0
Jos Milan ei onnistunut hyödyntämään kotietuaan, Lyon onnistui. Lyon on pelannut viime vuosina hyvin Realia vastaan. Real Madrid on pudonnut viisi kertaa peräkkäin mestareiden liigasta juuri tässä vaiheessa. Lisäksi Real Madridilla ei ole yhtä voimakasta kotietua kuin Manchester Unitedilla. Mielummin näkisin tämän tv-pelinä, koska toinen vaikuttaa ratkenneelta. Tämä ei ole ratkennut, mutta hyvistä asemista Lyon lähtee toiseen osaotteluun.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja djlordi » 17.02.2010 12.04

ManU lopulta voitti, vaikka Milan johti 1-0. Itse toivon, että Milan menee jatkoon. Rooney kyllä on kovassa vireessä, jälleen teki kaksi maalia.
djlordi
Apulaisvalmentaja
 
Viestit: 50
Liittynyt: 12.02.2010 12.51

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja yGo » 17.02.2010 14.56

Ei kyllä Rooney pärjää jos tiukasti vartioidaan, niinkuin ekalla puoliskolla, tokalla Milan antoi Manulle lisää tilaa = Rooney pääsi iskemään 2.
Forza AC Milan!
Avatar
yGo
Andrea Pirlo
 
Viestit: 1032
Liittynyt: 19.07.2009 21.15

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja Nasty » 17.02.2010 16.08

yGo kirjoitti:Ei kyllä Rooney pärjää jos tiukasti vartioidaan, niinkuin ekalla puoliskolla, tokalla Milan antoi Manulle lisää tilaa = Rooney pääsi iskemään 2.


Ei kukaan pärjää jos tiukasti vartioidaan. Pisti silmään, kun Milanin hyökkääjät oli aika laiskoja lähteen alaspäin. ManU ihan vastakohta, aina tullaan alas auttamaan.
"As long as I breathe, I attack." - Bernard Hinault

"In the beginning of the year, I choose a few races that I want to win. Other than those races, I'm willing to work for others." - Bernard Hinault
Avatar
Nasty
le Patron
 
Viestit: 1632
Liittynyt: 08.02.2008 15.22

Re: Mestarien liiga 2009-10

ViestiKirjoittaja norjalainen » 18.02.2010 16.34

Eiliset tulokset:

Bayern-Fiorentina 2-1
Bayern hurjassa voittoputkessa ja Fiorentinalla ei ole kulkenut. Hyvin aloitti kuitenkin Fiorentina ja puolustukselle ongelmia pystyi ensimmäisellä jaksolla tuottamaan oikeastaan vain Arjen Robben, hänen loistopelinsä ansiosta lähinnä Bayern sai pilkun ja sen veti mies itse sisään. Toisella jaksolla kulmapotkun jälkitilanteesta vierailijat pääsivät tasoihin kun Bayernin puolustus nukahti. Parikymmentä minuuttia ennen loppua Bayern pääsi miesylivoimalle ja lopussa se tuotti voiton. Tulos 2-1 ihan kohtuullinen kummallekin.

Porto-Arsenal 2-1
Tämä ottelu päättyi myös kotijoukkueen 2-1 voittoon. Tässäkin voi todeta, että ratkaisu nähdään Lontoossa muutaman viikon kuluttua. Mielummin tämän otteluparin ratkaisun näkisi televisiosta. Arsenal lähtökohtaisesti parempi joukkue, eli tiukat paikat tulee.
norjalainen
Maailmanmestari
 
Viestit: 201
Liittynyt: 25.11.2009 12.35

EdellinenSeuraava

Paluu Muut liigat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa