MM-Berliini vedonlyöjän silmin

Kaikkea vedonlyöntiin liittyvää

Valvoja: Tuomaristo

MM-Berliini vedonlyöjän silmin

ViestiKirjoittaja chesswinner » 11.08.2009 01.35

Laitan tähän vedonlyöntiä harkitseville pientä tippiä. Vihjeet ei välttämättä ole ennakkosuosikkeja, mutta harkitsemisen arvoisia urheilijoita:

Aloitetaan miehistä.

100m ja 200m: Tyson Gay ja Usain Bolt ovat niin paljon muita edellä että yllätysten hakeminen näillä matkoilla on rahan tuhlausta. Pelataan jompaakumpaa ennakkosuosikkia.

400 metriä: Voittaja löytyy kolmikosta Merritt, Wariner, Latroy Williams

Ensimmäinen yllätysnimi tarjoillaan 800 metrin juoksussa. Kaikki tietävät Borsan kovaksi eurooppalaiseksi mutta useimmat unohtavat vieläkin Lewandowskin. Tuolla tulee osuessa mukavasti rahaa ja edellinen juoksu näytti vakuuttavalle. Tasaisessa kisassa ehdottomasti pelattavissa oleva yllätyskortti.

400 metrin aidoissa hyviä kertoimia saanee jopa kahdella urheilijalla. Vedonlyöjän vinkkelistä suosittelen laittamaan rahaa likoon L.J. van Zylin tai Danny McFarlanen puolesta.

Korkeushypystä löytyy todellinen helmi. Senttipeliä pelataan ja laji on teknisesti herkkä. Suurelle yleisölle tuntematon Kyriakos Ioannou antanee loistavat kertoimet.

Seiväshypyssä ei ole syytä metsästää yllätyksiä. Lavillenie on täysin omalla tasollaan. Hooker tosin hyppäsi helmikuussa 595, mutta aussit on aina parhaimmillaan siihen aikaan vuodesta. Kaikki muu kuin ennakkosuosikin pelaaminen on rahan tuhlaamista.

Pituushyppy: Tämä on ennakkoasetelmiltaan selvä laji. Kaksintaistelu käytäneen Phillipsin ja Saladinon kesken. Niin kova kuin Mokoena onkin, ei tässä skabassa ole tarjolla kuin yllättäjän osa. Jos joku muu voittaa kisan niin voidaan puhua ihmeestä. Kannattaa katsella kertoimia hetki ennen vetoa ja päättää silloin.

Kolmiloikka: Toinen selvä laji. Ennakkoasetelma on Evora vastaan kuubalaiset. Kuubalaisista Girat on ollut tasaisen varma, hyvillä kertoimilla lapulle.

Kiekonheitto. Kanter. Piste.

Moukarinheitto: Tasaista on. Osuessaan Markus Esser tai etenkin Marco Lingua antaa hyvät rahat.

20 km. kävely: Ihmeitä pitää sattua ettei Borchin voittaisi.

50 km kävely: puolen tusinaa suosikkia löytyy ja loput on niin paljon perässä tasollisesti ettei yllättäjiä juuri kannata hakea. Suosikeista parhaimmat kertoimet todennäköisyyteen nähden tarjonnee Matej Toth.

Ja sokerina pohjalla, keihäänheitto:

Peruslinja on tietenkin se että voittaja löytyy nelikosta Vasilevskis, Thorkildsen, Pitkämäki, Wirkkala. Samoin kakkonen. Ellei näin ole niin on tapahtunut jotain outoa. Näistä Vasilevskis ei oikein vakuuta joten pudotetaan se pois lapulta.

Koska Thorkildsen-Pitkämäki on ollut jo pitkään keihään ykköspari, ei niiden voitoilla saa kertoimia. Tästä syystä vedonlyöjänä on pakko pelata Wirkkalan voittoa. Ahneet suomalaiset varmaankin ovat hakeneet kaksoisvoittoa ja pessimistit on pelanneet voittoa Thorkildsenille. Näin ollen mä laitan Thorkildsenin kakkoseksi, joka osuessaan poistaa kummankin vertaisryhmän rivit jakamasta masseja.

Keihäänheitosta melko varmasti pelataan supertriplaa joten pronssille täytyisi vielä joku saada. Sehän on selvää että se on joku suomalaisista. Nyt siellä kaikki nyökyttelee päätään että tietenkin. Olette väärässä. Todennäköisesti se on joku suomalaisista, mutta nyt haetaan todellista pommia silläkin riskillä että veto ei osu.

Pitkämäen jalka ei välttämättä ole niin hyvässä kunnossa kuin suurelle yleisölle uskotellaan. Järvenpää on kipsissä ja luultavasti pysyykin. Entä jos Ruuskanenkin epäonnistuu ? Aiemmin jo kerroin ettei Vasilevskis vakuuta joten mistä se pronssimitalisti sitten loihditaan ?

Ite aion kokeilla Puolan Markowskia. Heppu heitti elokuun alussa lähes 85 metrisen eikä media noteeranut sitä mitenkään. Suurelle yleisölle täysin tuntematon nimi siis.

Eli rivi Wirkkala-Thorkildsen-Markowski ja 5 tai 10 euroa kiinni. Ei osu usein, mutta kun osuu niin rahahuolia ei hetkeen ole :wink:

Täysin tuntematon heppu palkintopallilla, Pitkämäki pois mitaleilta, kumpikaan kahdesta pelatuimmasta ei voita ja suomeen tulee vain 1 mitali. Voitte kuvitella millaiset kertoimet tuossa on.

Vihjeet naisten lajeista tulossa myöhemmin.
Avatar
chesswinner
Elävä legenda
 
Viestit: 645
Liittynyt: 26.07.2007 14.11

Re: MM-Berliini vedonlyöjän silmin

ViestiKirjoittaja chesswinner » 11.08.2009 03.12

Ja tässä se luvattu naisten sarja:

100m: Suosikiksi nostan Shelly-Ann Fraserin joka porhalsi kauden kakkosajan 10.88 1,5 m/s vastatuuleen. Ykköshaastaja on Kerron Stewart, muita tuskin kannattaa pelata.

200m: Tässä luotan Veronica Campbell-Browniin joka on porhaltanut pari hyvää vastatuulijuoksua. Muut tilastohirmut ovat juosseet aikansa myötätuuleen. Berliinissä ei kauheasti tuule tai ainakin tuuli on kaikille sama.

400m: Antonina Krivoshapka lienee ainoa joka pystyy haastamaan Richardsin. Se kokeillaanko sitä riippuu kertoimista.

800m: Jos Janet Jepkosgei on saanut kirikykynsä takaisin niin muilla on tekemistä. Tilastoaika on n. 2,5 sekuntia kärjen takana, joten suuri yleisö saattaa unohtaa.

1500m: Jamal vastaan Burka. Muita tuskin kannattaa pelata.

3000m: Vedonlyöjien huomio kiinnittynee Elvan Abeylegesseen. Tai ainakin pitäisi kiinnittyä.

5000m: Tirudesh Dibaba.

10000 metriä: Juokseeko Dibaba tämän ? Jos ei niin Meseret Defar lienee ykkönen.

Maraton: Etiopialaiset ovat mielestäni hieman liian kokemattomia tälle matkalle. Suosittelen sijoittamaan lantit Japanin Yoko Shibuille.

100m aj: Sally McLellan. Kauden kakkosaika ja suurta yleisöä kiinnostavat meriitit puuttuu. Voiko enempää toivoa ?

400m aj: Lashinda Demus. Voitte tietty lyödä vetoa jonkun toisenkin puolesta jos haluatte. Minä en halua.

Seiväshyppy: Isinbajevan tekniikka takkuaa, joten ohipelillä kannattaa kokeilla. Puolalaiset ovat liian tunnettuja, kertoimet ei nouse riittävän ylös. Parhaat kertoimet yllätyshakuun saanee Fabiana Murerilla tai Jennifer Stuczynskillä. Näistä jälkimmäinen on ollut varmempi mutta ei nähtävästi tule kisoihin, joten Murerilla mennään.

Pituushyppy: Reese on ainoa 7m ylittänyt tänä vuonna ja Gomes on liian tunnettu, kumpikin siis pelikelvottomia. Vedonlyöjän kannattaa katsoa mitä Funmi Jimoh tekee karsinnassa.

Kolmiloikka: Savigne.

Kuula: Valerie Vili.

Kiekko: Nicoleta Grasu on kokeilun arvoinen.

Moukari: Suosikkeja on puolenkymmentä. Anita Wlodarczyk on ykkössuosikki, mutta vedonlyöjää mietityttää kysymys saako Betty Heidler kotiyleisöstä lisää puhtia.

7-ottelu: Ennis vastaan Dobrynska. Jos tätä voi pelata supertriplana, suosittelen näiden kahden ristiin pelaamista ja pronssille Jennifer Oeseria. Lähes varmat rahat.
Avatar
chesswinner
Elävä legenda
 
Viestit: 645
Liittynyt: 26.07.2007 14.11

Re: MM-Berliini vedonlyöjän silmin

ViestiKirjoittaja chesswinner » 16.08.2009 13.11

Nyt ei valtaosa vedonlyöjistä ole yhtään kartalla.

Supertripla Bolt-Bailey-Thompson antaa n. 178 olevan kertoimen tällä hetkellä. Laitan siihen 20 egee kiinni kun lähden kohta lyömään vetoa.

Baileyta käytän myös pitkävedossa

ManU - Birmingham+1 X 4.85
HJK - JJK+1 1 1.75
Powell - Bailey 2 2.35

Kokonaiskerroin n.20 ja myös tuohon 20 egee kiinni.
Avatar
chesswinner
Elävä legenda
 
Viestit: 645
Liittynyt: 26.07.2007 14.11

Re: MM-Berliini vedonlyöjän silmin

ViestiKirjoittaja rulezman » 16.08.2009 15.52

Päivän triossa tänään ihan mielekiintoinen peli, kolmen lajin voittotulokset, lajeina miesten kolmiloikan karsinta, naisten kuulan finaali ja miesten satasen finaali.

Miesten kolmiloikan karsintaraja on 17.15, joten parhaat hypyt luultavasti tipahtavat sinne 17.30-17.50 väliin, mutta juuri näitä mittoja on pelattu aivan älyttömästi, joten lähdetään siitä, että joku haluaa heti karsinnassa näyttää muille närhen munat ja hypätä yli 17.60.

Naisten kuulassa aivan varmasti yli 20 mennään,mutta tuskin kovin reilusti, Valerie Viliä ei kukaan voita, karsinnassa jo ekalla työnnöllä rennosti melkein parikymppinen, Vilin ennätys tällä kaudella työnnetty 20,69, sen hän työnsi talvella, kesällä ei ole kuin päässyt yhdessä kisassa yli 20 metrin. Voittotulos lienee siinä 20.10 - 20.40 välillä.

Sataselta sitten voidaan odottaa tottakai uutta ME:tä, tuulta ei ole yhtään luultavasti, ei vastaan eikä myötäistä, alle 9,75 mennään varmasti, mutta kuinka paljon?
Toki muistettava, että alusta ei ihan nopein ole, mutta varmasti kuitenkin tosiaan lle 9,75 mennään.
When Rulezman does a pushup, he isn't lifting himself up, he's pushing the Earth down
Avatar
rulezman
Oliver Kahn
 
Viestit: 11154
Liittynyt: 02.07.2007 13.10
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: MM-Berliini vedonlyöjän silmin

ViestiKirjoittaja rulezman » 17.08.2009 17.27

Miesten kympiltä päivän vinkki, Zersenay Tadessea ei ole juurikaan ollenkaan pelattu, hyvinkin todennäköisesti on toinen tai kolmas, tuskin edes kannattaa pelata muita voittoon, kuin Bekeleä.
When Rulezman does a pushup, he isn't lifting himself up, he's pushing the Earth down
Avatar
rulezman
Oliver Kahn
 
Viestit: 11154
Liittynyt: 02.07.2007 13.10
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: MM-Berliini vedonlyöjän silmin

ViestiKirjoittaja realistic- » 21.08.2009 00.18

Vasilevskis-Makarov-Thorkildsen.

Vasilevskisillä on potentiaalia vaikka millaiseen heittoon riippuen siitä miten pää kestää paineet kun on muita kovia miehiä mukana. Kaiken osuessa nappiin, kukaan ei voita Vadimsia. Heittää finaalissa 91,89 ja voittaa.

Makarov on kokenut arvokisamies jonka kauden paras hieman yli 84m. Ei ole ollut viime vuosina parhaimmillaan, mutta ennätys 92m kertoo, ettei turhasta miehestä ole kysymys. Venyy finaalissa kakkoseksi tuloksella 88.09

Thorkildsen on perusvarma suorittaja, joka on julkisuudessa avoimesti kertonut ettei pidä Berliinin heittopaikasta joka voi tietysti olla huijausta. Heittänee hyvin tasaisen sarja, mutta viimeisellään nousee Wirkkalan ohi ja pistää 88.01.

Ehkä 5e-10e kiinni, niin osuessaan tulee ihan hyvin.
realistic-
Mr Urheilu
 
Viestit: 423
Liittynyt: 13.02.2008 21.17
Paikkakunta: Kabul

Re: MM-Berliini vedonlyöjän silmin

ViestiKirjoittaja chesswinner » 21.08.2009 10.12

En kyllä uskoisi Makaroviin. Se on vanha äijä ja keihään lähtönopeus ei riitä kun käsi on jo hidas :lol:

Naisten 200 metrille löytyy vetoidea Lee-Fenix-Campbell hiukan kertoimista riippuen.
Avatar
chesswinner
Elävä legenda
 
Viestit: 645
Liittynyt: 26.07.2007 14.11

Re: MM-Berliini vedonlyöjän silmin

ViestiKirjoittaja rulezman » 22.08.2009 10.42

Vitun vittu kun oli taas lähellä, Jannu oli varma korkeuskisan voittaja, kakkospaikalle pelasin muita huippuja, Rubakov olisi löytynyt, ja kolmopaikalta olisi löytynyt niin tämä polakki kun saksan poikakin, 0,5 euron panoksella, niin varmasti olisi ainakin toista tonnia tullut :kipakkana:

Pituushypystä sitten tänään rahat viedään, Saladinoon luotetaan, Phillipsin voittoa ei noilla kertoimilla kannata pelata, Sdiriä ei ole juuri ollenkaan pelattu, luotetaan siihin, että karsinta meni vaan ihan persiilleen, jätkä on paremmassa kunnossa. Yllätysnimiksi pelataan Wattia, Lapierreä ja Tsatoumasia.
When Rulezman does a pushup, he isn't lifting himself up, he's pushing the Earth down
Avatar
rulezman
Oliver Kahn
 
Viestit: 11154
Liittynyt: 02.07.2007 13.10
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: MM-Berliini vedonlyöjän silmin

ViestiKirjoittaja chesswinner » 22.08.2009 13.12

Salaattidinon kurssi on ollut vähän laskusuuntainen. Se jättää 2 mahdollisuutta. Joko Berliinissä räjähtää kunnolla, tai sitten se ei välttämättä ota edes mitalia.

Karsinnassa muistaakseni oli aika tiukoilla, joten idea vetää ohipelinä ei ole välttämättä huono.

Otin muuten rahaa kotiapäin miesten korkeudessa joitakin tuhansia euroja ( en vielä tiedä kertoimia ).
Avatar
chesswinner
Elävä legenda
 
Viestit: 645
Liittynyt: 26.07.2007 14.11

Re: MM-Berliini vedonlyöjän silmin

ViestiKirjoittaja rulezman » 22.08.2009 16.28

Askelmerkin kanssa oli karsinnassa pienoisia ongelmia, eka hyppy meni sen takia ihan persiilleen, toinenkaan ei mikään ihmeellinen ollut, silti sentillä karsintarajan yli, finaalissa pamahtaa ja pitkälle, pitkän potkun luultavasti tarvitseekin, jos Phillipsin voittaa haluaa.
When Rulezman does a pushup, he isn't lifting himself up, he's pushing the Earth down
Avatar
rulezman
Oliver Kahn
 
Viestit: 11154
Liittynyt: 02.07.2007 13.10
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: MM-Berliini vedonlyöjän silmin

ViestiKirjoittaja chesswinner » 23.08.2009 10.58

Miesten pituudessa tuli taas jonkun verran. Pelasin triplaan rivit Phillips-Mokoena-Watt ja Phillips-Watt-Mokoena. Puhtaasti itsekkäistä syistä toivoin Watin vievän tehoillaan hopean, mutta hyvä tuokin.

Tälle päivälle tärpit. Sekä naisten pituudessa että miesten keihäässä pelataan kuumimmat ennakkosuosikit ristiin ykkös- ja kakkospaikoille ja pronssille haetaan yllätysnimeä. Kerroinasetelma on sellainen että muita järkeviä vetoja ei oikeastaan ole.
Avatar
chesswinner
Elävä legenda
 
Viestit: 645
Liittynyt: 26.07.2007 14.11

Re: MM-Berliini vedonlyöjän silmin

ViestiKirjoittaja rulezman » 23.08.2009 10.59

Ja keihäässä se yllätysnimi pronssille on ehdottomasti Guillermo Martinez

Pituudessa hyvänä yllätyskorttina Viron Ksenia Balta
When Rulezman does a pushup, he isn't lifting himself up, he's pushing the Earth down
Avatar
rulezman
Oliver Kahn
 
Viestit: 11154
Liittynyt: 02.07.2007 13.10
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: MM-Berliini vedonlyöjän silmin

ViestiKirjoittaja chesswinner » 23.08.2009 20.46

Jes. pituushypystä on tulossa mun uusi suosikkilaji. Myös naisten pituudesta tuli massia kotiinpäin.

Miesten keihäästä ei nyt ihan napakymppiä tullut, mutta melkeinpä tekisi mieli väittää ettei kukaan muukaan koko maailmassa olisi osannut ennakoida tuota järjestystä palkintopallilla.
Avatar
chesswinner
Elävä legenda
 
Viestit: 645
Liittynyt: 26.07.2007 14.11

Re: MM-Berliini vedonlyöjän silmin

ViestiKirjoittaja rulezman » 24.08.2009 06.11

Kerroin nyt kuitenkaan keihäskisan triplassa ollut kuin 821...

Kisoista itte jäin noin kolme kybää voitolle, kiitos Bekelen ja kumppanien...
When Rulezman does a pushup, he isn't lifting himself up, he's pushing the Earth down
Avatar
rulezman
Oliver Kahn
 
Viestit: 11154
Liittynyt: 02.07.2007 13.10
Paikkakunta: Kouvostoliitto


Paluu Vedonlyönti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron